Life

Iubita lui Colo, în pericol? Mesajul greu de reprodus pe care l-a primit tânăra pe Instagram

10.06.2020 | 10:51
Iubita lui Colo in pericol Mesajul greu de reprodus pe care la primit tanara pe Instagram
Iubita lui Colo primește avansuri sexuale pe Instagram. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iubita lui Colo, Alexandra, e agasată tot mai mult în ultima perioadă de tot felul de indivizi pe Instagram, care îi scriu în public mesaje greu de reprodus, dar cărora tânăra le-a făcut față cu brio până acum.

Iubita lui Colo primește avansuri sexuale pe Instagram

De când a intrat în centrul atenției din cauza declarațiilor scandaloase pe care le-a făcut iubitul ei, și Alexandra a devenit o țintă predilectă a internauților, mai ales că fata nu și-a dorit să rămână în anonimat, din moment ce a realizat vlog-uri împreună cu partenerul ei.

ADVERTISEMENT

Tânăra a aflat aseară, ca mulți alții, că Alexandru Bălan alias Colo a fost reținut de polițiști pentru instigare la abuz sexual, pentru declarațiile făcute despre fetele minore care se îmbracă sumar.

Înainte să fie reținut de polițiști, Alexandra a primit tot felul de mesaje perverse pe Instagram, iar apărarea ei a venit imediat.

ADVERTISEMENT

Alexandru Bălan, reținut ieri, s-a scuzat cu „doar o glumă proastă”

Alexandra a postat o fotografie pe Instagram, la care s-au strâns atât hateri, admiratori, cât și persoane care se gândesc numai la sex.

„Te-aș f…”, i-a scris un internaut uitând unde se află. Iubita lui Colo a venit imediat cu replica: „Altul care n-are cu ce”, la care a primit o serie de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Alexandra e pusă acum într-o situație extrem de complicată. Pe de o parte, fata speră ca iubitul ei să nu fie băgat în închisoare, pe de altă parte trebuie să facă față comentariilor deplasate cum este exemplul de mai sus.

Alexandru Bălan Colo a fost reținut aseară pentru 24 de ore după ce a spus într-un live mai vechi de pe Youtube că fetele tinere care se îmbracă sumar merită să fie violate, pentru că și-o cer. A urmat apoi o părere de rău insuficient de convingătoare pentru mulți, mai ales că vloggerul insista că a fost ”doar” o glumă.

ADVERTISEMENT

„Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, s-a apărat acesta ulterior, când scandalul a luat amploare în spațiul public.

ADVERTISEMENT
Tags: