Life

Cum arată iubita lui „Colo”, vloggerul care instiga la violarea minorelor de pe stradă FOTO

04.06.2020 | 17:42
Cum arata iubita lui Colo vloggerul care instiga la violarea minorelor de pe strada FOTO
Alexandru Bălan Colo are interzis la Youtube. Ce au decis judecătorii. Sursa foto: Youtube
ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce a intrat în vizorul autorităților pentru faptul că instiga urmăritorii din mediul online la violarea minorelor care umblă pe stradă îmbrăcate sumar, vloggerul Alexandru Bălan, sau „Colo”, așa cum este cunoscut de publicul larg, a revenit cu un nou videoclip. În speranța că va reuși să „dreagă busuiocul”, tânărul și-a cerut scuze pentru afirmațiile care au scandalizat o țară întreagă și a dezvăluit că trăiește de mai bine de șase ani o frumoasă poveste de dragoste alături de o femeie pe care nu ar trăda-o niciodată.

Cum arată iubita vloggerului „Colo”. Gurile rele spun că tânăra a făcut videochat

Odată menționat acest amănunt din viața sa profesională, fata a intrat în atenția tuturor, devenind subiect de interes atât pe rețelele de socializare, unde oamenii s-au întrecut în speculații pe seama ei, cât și în presă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă în momentul de față nu știm foarte multe despre actuala parteneră a lui „Colo”, un lucru e cert: adoră să pozeze în ipostaze tipic adolescentine și să își etaleze formele de invidiat în costume de baie sau ținute care mai de care mai provocatoare.

Vloggerul „Colo”, alături de tânăra cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de șase ani. Sursa foto: Facebook
Vloggerul „Colo”, alături de tânăra cu care trăiește o poveste de dragoste de mai bine de șase ani. Sursa foto: Facebook

Iar asta nu e tot. Umblă vorba prin târg că, în ciuda vârstei destul de fragede, tânăra se poate lăuda cu o carieră fructuoasă în… videochat. Neputând fi confirmată, această informație rămâne, însă, doar la statutul de zvon. Cel puțin pentru moment.

ADVERTISEMENT

Tânăra care a depus plângere împotriva vloggerului a fost amenințată cu violul de fanii acestuia

În altă ordine de idei, chiar dacă și-a cerut scuze pentru afirmațiile sale, „Colo” va trebui să dea socoteală în fața instanței de judecată. Asta pentru că pe numele său a fost depusă deja o plângere penală, iar ancheta se află în desfășurare.

În plus, Andrada Cilibiu, cea care a alertat autoritățile cu privire la faptul că vloggerul instiga la violarea minorelor pentru simplul motiv că obișnuiesc să se îmbrace sumar, a primit la rândul său amenințări din partea fanilor lui Alexandru Bălan. Acesta a reușit de-a lungul timpului să formeze o comunitate de peste 850.000 de urmăritori pe propriul canal de Youtube, majoritatea elevi cu vârste de până în 16 ani.

ADVERTISEMENT

Ieri noapte cineva m-a ameninţat cu violul pe Instagram, la o poză cu mine având cinci ani, postată de ziua copilului. Asta după ce am fost repetat înjurată de băieţi de până în 16 ani din cauză că mi-am permis să redactez plângerea penală împotriva lui Alexandru «Colo» Bălan.

 Un altul m-a sunat toată noaptea şi mi-a trimis un vocal în care spunea «Cine e tăticul tău?» – parafrazând din discursul instigator la viol al lui Alexandru Bălan. Am fost făcută femeie proastă, handicapată, mu*stă etc.

ADVERTISEMENT

Sper că v-aţi convins cât de periculos este acest individ pentru publicul său ţintă. Sper că Youtube o să închidă cât mai repede contul”, a scris Andrada Cilibiu pe contul personal de  Facebook.

ADVERTISEMENT