Life

Iubita lui Dorian Popa, din nou pe mâna medicilor esteticieni. Ce intervenție vrea să-și mai facă

Iubita lui Dorian Popa,  Claudia Iosif, urmează să ajungă din nou pe mâna medicilor esteticieni. Ce intervenție vrea să-și mai facă?
12.12.2022 | 21:32
Iubita lui Dorian Popa din nou pe mana medicilor esteticieni Ce interventie vrea sasi mai faca
Ce operații estetice mai are Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, nu se sfiește să recunoască faptul că este adepta operațiilor estetice. Tânăra vrea să-și facă o nouă intervenție.

Iubita lui Dorian Popa vrea să-și facă o nouă operație estetică: ”Urmează să-mi fac >”

Claudia Iosif a spus urmăritorilor săi de pe Instagram că își dorește să treacă din nou pragul cabinetului medicului estetician, pentru a avea ”pătrățele” în zona abdominală.

ADVERTISEMENT

Mai exact, iubita faimosului artist și vlogger consideră că nu are un abdomen perfect și vrea să scape de o parte din grăsime.

”Urmează să-mi fac >. Am niște grăsime în jurul buricului de care nu pot scăpa. Lipo 3D”, a spus tânăra pe un Instastory, potrivit Spynews.

ADVERTISEMENT

Ce operații estetice are deja iubita lui Dorian Popa

Iubita lui Dorian Popa are mai multe operații estetice, pe care le-a recunoscut întotdeauna, cum ar fi: implant de sprâncene, mamar, rinoplastie și liposucție.

”Da, am operații estetice și sunt de părere că întotdeauna trebuie să faci ceea ce te face pe tine fericită și dacă vrei să schimbi ceva și-l poți îmbunătăți, de ce nu? Am implanturi mamare de vreo 16 ani.

ADVERTISEMENT

Nu am avut nicio problemă, nu am de gând să le schimb decât dacă va fi nevoie, dacă se va întâmpla Doamne ferește ceva sau necesită”, declara Claudia Iosif într-un alt Instastory.

Claudia Iosif și Dorian Popa, împreună de mai bine de zece ani. Cei doi locuiesc într-o casă de lux

Claudia Iosif și Dorian Popa sunt împreună de mai bine de zece ani. Între ei există și o diferență de vârstă, Claudia Iosif fiind mai mare cu cinci ani decât solist, dar se pare că acest lucru nu a fost un impediment în calea iubirii lor.

ADVERTISEMENT

Claudia Iosif și Dorian Popa locuiesc într-o vilă de lux din Domnești și ar avea planuri mărețe împreună, printre care să devină părinți. În cadrul unui interviu pentru impact.ro, Dorian Popa a spus că el și iubita lui nu au fost dintotdeauna bogați.

”Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente”, a spus Dorian Popa.

ADVERTISEMENT