Life

Care este secretul relației dintre Dorian Popa și Claudia Iosif. Starul nu i-ar interzice niciodată asta iubitei

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 11 ani, artistul mărturisind ce nu face în relația amoroasă cu frumoasa brunetă.
18.07.2022 | 20:09
Care este secretul relatiei dintre Dorian Popa si Claudia Iosif Starul nu iar interzice niciodata asta iubitei
Dorian Popa, taina legăturii cu Claudia Iosif. Ce are voie să facă frumoasa brunetă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Celebrul vlogger a dezvăluit care este secretul relației, dar și ce nu i-ar interzice niciodată iubitei sale. Cei doi formează una dintre cele mai logevive legături amoroase din showbiz, în ciuda faptului că artistul e mai mic cu 5 ani decât partenera sa.

Dorian Popa, taina legăturii cu Claudia Iosif. Ce are voie să facă frumoasa brunetă

Dorian Popa și Claudia Iosif sunt un cuplu discret, care nu se afișează foarte des în social media sau în public. Sunt împreună de 11 ani, cântărețul spunând acum care este taina care se ascunde în spatele relației.

ADVERTISEMENT

Vedeta a dat cărțile pe față și a declarat că sunt anumite lucruri pe care nu i le-ar interzice niciodată iubitei sale. Mai exact, ambii sunt liberi să petreacă timp cu gașca de prieteni, fără compania celuilalt alături.

„Eu când ajung acasă îi spun: Eu nu am mai ieșit demult în public. Ea oricum nu prea ieșea, ieșea alături de mine, știu că își dorea demult să iasă cu prietenele ei la un eveniment, i-am zis ieși liniștită, oricum eram la concert.

ADVERTISEMENT

Nu aș vrea să sun a om lipsit de bun simț, însă din păcate, nu mă mai încarcă pozitiv aceste evenimente. Nu știu dacă m-am schimbat eu, dacă am îmbătrânit eu”, a spus Dorian Popa pentru ciao.ro.

Dorian Popa, despre nunta cu Claudia Iosif

Dorian Popa este întrebat tot mai des când va avea loc nunta cu Claudia Iosif, cea cunoscută drept Babs. Actorul nu se grăbește să ajungă la altar și consideră că este mult prea tânăr pentru a face acest pas în curând.

ADVERTISEMENT

De asemenea, cântărețul susține că nu vede un act ca pe un lucru important în condițiile în care are o iubită care-l susține necondiționat.

Cei doi se cunosc de multă vreme și au evoluat foarte frumos împreună în cei 11 ani de când formează un cuplu solid și unit.

ADVERTISEMENT

S-au susținut unul pe celălalt chiar dacă au cariere complet diferite, Dorian Popa având numai cuvinte de laudă pentru Claudia Iosif. Bruneta se ocupă de stylingul actorului din Pariu cu viața.

ADVERTISEMENT