Life

Cum arată noua iubită a lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România. Este blondă și o cheamă Sara

Sebi Chitoșcă de la Survivor România are o nouă iubită! Fostul concurent al reality-show-ului de la Kanal D a uitat de încă soția lui, Alexandra Tudor!
23.11.2021 | 10:43
Cum arata noua iubita a lui Sebi Chitosca de la Survivor Romania Este blonda si o cheama Sara
Sara, noua iubită a lui Sebi Chitoșcă (foto dreapta) are 22 de ani. Foto: Instagram/ Youtube
ADVERTISEMENT

Noua iubită a lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România a apărut în cel mai recent vlog postat de Zannidache pe Youtube, iar publicul a avut ocazia să vadă că fostul fotbalist nu mai suferă după Alexandra. Ba chiar se împacă destul de bine cu noua sa cucerire.

Zannidache a realizat un filmuleț acasă la Sebi. La un moment dat, în cadru, a apărut o tânără domnișoară blondă, pe care Sebi a prezentat-o drept femeia lui.

ADVERTISEMENT

Numele ei este Sara și susține că e studentă. Zanni a rămas perplex când a văzut-o pe acea fată, cu toate că știa de la Sebi că se vede cu cineva.

Noua iubită a lui Sebi Chitoșcă de la Survivor România are 22 de ani și e studentă la Jurnalism

Sara îl acompaniază pe Sebi în timp ce acesta feliază niște carne, pregătind cina. Zanni glumește pe seama orientării sexuale a lui Sebi, spunând că este dezamăgit de faptul că îi plac femeile.

ADVERTISEMENT

Sebi spune apoi că nu îi plac toate femeile, cu cea cu care locuiește acum. „Îmi place femeia mea”, recunoaște Chitoșcă, în timp ce Sara se pitește în spatele lui pentru a nu apărea în cadru.

Zanni îl întreabă apoi dacă are femeie, iar Sebi încearcă să salveze cumva situația spunând că nu știe, că îi va plăcea de femeia lui când va avea pe cineva.

ADVERTISEMENT

Tânăra a fost destul de deranjată de explicația lui Sebi, iar apoi acesta a îmbunat-o. „Nu te da, mă, la o parte. Vino încoace”, i-a spus Sebi Sarei.

„Dacă nu știi cine e femeia ta. Mai eram eu aici dacă mă voiai doar ca gagică?”, a spus Sara.

ADVERTISEMENT
sebi chitoșcă
Sara, iubita lui Sebi Chitoșcă, este studentă la Jurnalism. Foto: Youtube

Alexandra a cerut ordin de protecție împotriva lui

„Am 22 de ani. Sunt studentă la Jurnalism”, îi spune Sara lui Zannidache, căci trapperul a fost curios să afle mai multe lucruri despre iubita tovarășului său.

Zanni nu a vrut să insiste prea mult pe povestea de iubire dintre Sebi și Sara. Tânăra a apărut doar câteva zeci de secunde în cadru.

Sebi Chitoșcă s-a despărțit recent de soția lui, Alexandra, care a cerut ordin de protecție împotriva lui, în Germania, acolo unde trăiau cei doi de câțiva ani.

Sebastian a spus că a încercat să se împace cu Alexandra, însă soția lui a fost fermă în decizia de a divorța.

ADVERTISEMENT