Life

Brigitte Pastramă, criticată de Iulia Albu și Ovidiu Buta: ”Să eliminăm titlul de miss”

Brigitte Pastramă, blamată de Iulia Albu și Ovidiu Buta. Ce spun cei doi despre stilul vestimentar al brunetei. Cum se îmbracă.
12.12.2022 | 14:30
Brigitte Pastrama criticata de Iulia Albu si Ovidiu Buta Sa eliminam titlul de miss
Brigitte Pastramă, blamată de Iulia Albu și Ovidiu Buta. Ce spun cei doi despre stilul vestimentar al brunetei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Soția lui Florin Pastramă a ajuns sub lupa unor specialiști în domeniul vestimentar. Vedeta a fost aspru criticată de fosta parteneră a lui Mihai Albu și stilistul care a lucrat cu persoane de renume, cum ar fi: Alessandra Ambrosio sau Isabeli Fontana.

Brigitte Pastramă, blamată de Iulia Albu și Ovidiu Buta. Ce spun cei doi despre stilul vestimentar al brunetei

Brigitte Pastramă a fost desemnată Miss Top Model Romania în urmă cu 20 de ani și a ajuns la faza internațională. Bruneta s-a calificat printre cele 10 finaliste, însă nu a continuat cu o carieră în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

S-a concentrat pe lumea afacerilor, Iulia Albu fiind de părere că nu merită această titulatură pentru că nu a defilat niciodată pe un podium de modă. În plus, criticul de modă susține că cea mai bună perioadă a vedetei a fost în timpul mariajului cu Ilie Năstase.

„Să eliminăm titlul de miss pentru persoanele care nu au defilat niciodată pe un podium că nu se încadrează. Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost momentul în care a avut acces la lucruri foarte scumpe, la locuri mai spectaculoase. A fost momentul când a pășit pe covorul roșu internațional alături de Ilie.

După a fost o pantă descendentă. Se duce către concursurile de miss din anii ’90”, a spus blondina în emisiunea Poliția Modei, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Brigitte Pastramă, haine de brand și cu logo-uri

Brigitte Pastramă a fost analizată din punct de vedere stilistic și de Ovidiu Buta, care este de părere că femeia de afaceri cumpără numai haine de brand și cu numeroase logo-uri.

Totodată, fosta concurentă de la Ferma vedetelor este caracterizată prin faptul că-și arată mereu lenjeria intimă în postările pe care le face pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

„Ea se îmbracă ca o vampă. Ea este o mare amatoare a tot ceea ce poartă un logo. Este o chestie de gust. Îmi place și nu-mi place. Are o semnătură stilistică de a-și arăta lenjeria”, a completat stilistul, în același show.

ADVERTISEMENT