Life

Probleme de sănătate pentru Liviu Vârciu: “M-a rupt. De două zile sunt praf”

Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Prezentatorul TV se simte rău de două zile și le-a dat fanilor un sfat important.
19.12.2022 | 18:10
Probleme de sanatate pentru Liviu Varciu Ma rupt De doua zile sunt praf
Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu are probleme de sănătate de două zile. Prezentatorul TV nu se simte deloc bine, ba chiar este mult mai rău decât atunci când a avut COVID-19.

Liviu Vârciu are probleme de sănătate. Ce i-a îndemnat pe fani

Prezentatorul de la Antena 1 i-a îndemnat pe fani să aibă grijă de ei în această perioadă, pentru că el se confruntă cu probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu este nevoit să stea cu masca pe față pentru a-i proteja pe membrii familiei sale. În aceste momente, cântărețul stă la pat pentru a se recupera.

Fostul concurent de la Asia Express și-a făcut testul COVID, însă acesta a ieșit negativ. Artistul a fost infectat cu coronavirus în urmă cu ceva timp, dar spune că răceala pe care o are acum este mult mai agresivă.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de televiziune i-a sfătuit pe fani să fie precauți și să ia vitamine pentru a preveni răcelile din această perioadă.

“Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de Covid, nu este Covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la Covid ‘puturosule’.

ADVERTISEMENT

M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: ‘A, covidul? Stai așa un pic…’. De două zile sunt praf.

Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi.

ADVERTISEMENT

Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci.”, a spus Liviu Vârciu pe Instastory.

Ce a pățit Liviu Vârciu după luna trecută

Luna trecută, Liviu Vârciu s-a enervat după ce s-a speculat că este bolnav. Artistul le-a mulțumit oamenilor pentru grija pe care i-o poartă, însă nu avea probleme de sănătate la momentul respectiv.

Cântărețul a fost deranjat de postarea unui tânăr de pe Tik Tok, care ar fi încercat să-și facă reclamă pe seama sa.

La finalul lunii trecute, Liviu Vârciu le-a explicat fanilor că se simte bine. Totodată, acesta a glumit și le-a spus că singurele probleme pe care le are sunt la cap.

Prezentatorul TV i-a rugat pe fani să nu mai facă astfel de postări deoarece apropiații ajung să se îngrijoreze și să-l contacteze pentru a afla dacă se simte bine.

ADVERTISEMENT