Life

Iulia Albu, emisiune nouă la Antena Stars. Când începe show-ul IA cu stil și de la ce oră

Iulia Albu a terminat filmările pentru show-ul „Splash! Vedete la apă”, de la Antena 1, dar rămâne în continuare pe sticlă.
15.09.2021 | 23:52
Iulia Albu emisiune noua la Antena Stars Cand incepe showul IA cu stil si de la ce ora
Iulia Albu, emisiune nouă la Antena Stars. Când începe show-ul IA cu stil și de la ce oră. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Designerul anunță un show de senzație axat pe ceea ce știe să facă mai bine. Concret, criticul de modă va prezenta emisiunea „IA cu stil”, de la Antena Stars.

Show-ul începe mai repede decât s-ar fi așteptat fanii, chiar peste câteva zile. Mai exact, de vineri, 17 septembrie 2021, Iulia Albu revine la TV.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Mihai Albu va putea fi urmărită începând cu ora 18:00, într-o emisiune care promite să vină în ajutorul celor care sunt într-un impas vestimentar.

Când începe emisiunea moderată de Iulia Albu, la Antena Stars. IA cu stil, o nouă senzație

Iulia Albu este nerăbdătoare să descopere persoane cu stiluri vestimentare diferite, pe care să le îndrume în alegerea unei ținute ca la carte.

ADVERTISEMENT

Vedeta are rolul de a consilia concurentele, pas cu pas, pentru a face cele mai inspirate alegeri. Blondina nu este singură, ci are o întreagă echipă alături.

„Se anunță un eveniment important în viața ta și ai nevoie de ajutorul meu? Ai o nuntă, un botez, un bal sau pur și simplu vrei să-ți reinventezi stilul?

ADVERTISEMENT

Scrie-mi și pregătește-te! Nu vei știi niciodată când vin în vizită! Pe măsură ce se apropie ziua premierei IA CU STIL, devin din ce în ce mai conștientă de complexitatea acestui proiect.

Fiecare filmare este o provocare fantastică, iar poveștile voastre sunt pilde atât pentru mine, cât și pentru cei ce ne vor urmări săptămânal.

ADVERTISEMENT

Sunteți fantastici! Voiam să știți asta de la mine. ATÂT 💋”, a scris Iulia Albu pe pagina sa de Instagram, despre noul său proiect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Care este formatul show-ului moderat de Iulia Albu

Stilista nu va ierta nicio greșeală de fashion și este gata să le aducă telespectatorilor cele mai spectaculoase transformări indiferent că este vorba de o ținută pentru un eveniment monden sau pentru a ieși în fața blocului.

Vedeta este cunoscută pentru felul său sincer de a spune lucrurilor pe nume, calitate care o va însoți și în emisiunea „IA cu stil”, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT