Life

Iulia Albu, jefuită în toiul nopții: „Am sărit pe geam”. Ce a pățit vedeta

Iulia Albu, jefuită în toiul nopții. Vedeta a mărturisit că a sărit pe geam alături de o prietenă pentru a scăpa de hoții din casă.
09.08.2023 | 18:19
Iulia Albu jefuita in toiul noptii Am sarit pe geam Ce a patit vedeta
Iulia Albu, jefuită în toiul nopții. Foto Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a povestit unul dintre cele mai traumatizante momente din viața sa. Aceasta a fost jefuită în toiul nopții și a povestit că a fost nevoită să sară pe geam pentru a se proteja de atacatori.

Iulia Albu, jefuită în toiul nopții. Vedeta a mărturisit că a sărit pe geam

Iulia Albu a povestit că a fost jefuită în toiul nopții, acesta fiind unul dintre momentele cele mai grele din toată viața sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta era cazată într-o casă de oaspeți alături de o prietenă, ele lucrând la un proiect. Cele două începuse audă zgomote în jurul orei 1 dimineața și erau convinse că în casa a intrat un hoț. Iulia Albu și prietena ei au decis în disperarea momentului să sară pe geam.

„Noi două am sărit pe geamul unei case, la 01.00 dimineața. Aveam un proiect, pentru fundația Mihai Eminescu, a prințului Charles, un program de dezvoltare zonală și stăteam într-o casă de oaspeți.

ADVERTISEMENT

Ziua trebuia să lucrăm cu meșteri locali, să aducem cumva într-o modernitate, meșteșugul lor. Și totul s-a finalizat cu un târg foarte mare, acum mulți ani. Eram cazate într-o casă de oaspeți, și la un moment dat, am simțit că a intrat cineva peste noi. Și am sărit pe geam. Era un parter înalt”, a mărturisit Iulia Albu pentru Cancan.

Iulia Albu a mers direct la poliție

De acolo, Iulia Albu și prietena ei au mers direct la poliție, chiar dacă nu erau în cele mai decente ținute. Mai precis, ea a spus că purtau doar niște bikini.

ADVERTISEMENT

Atunci când oamenii legii au ajuns la fața locului, ei au descoperit că într-adevăr în casă încercase să intre cineva. Ușa era forțată, la fel și poarta.

„Ea având o mașină decapotabilă, așa ne-am dus până la poliție, să dăm explicații în pijamale, ca să nu zic că eram în bikini.

ADVERTISEMENT

A venit poliția, a constatat că cineva a încercat să intre, era deschisă poarta și forțată ușa”, a continuat Iulia Albu.

Din fericire coșmarul, Iuliei Albu s-a terminat acolo și nici ea nici prietena ei nu au pățit nimic.

ADVERTISEMENT