Life

Iulia Albu s-a legat de aspectul fizic al cântăreței Xonia: „Nu mai aveți loc între nas și buză”

Iulia Albu a făcut o remarcă neașteptată la adresa cântăreței Xonia în cadrul emisiunii „Poliția modei” de la Antena Stars. Vedeta s-a legatd e aspectul fizic al artistei.
16.04.2022 | 20:23
Iulia Albu sa legat de aspectul fizic al cantaretei Xonia Nu mai aveti loc intre nas si buza
Iulia Albu prezintă emisiunea „Poliția modei” de la Antena Stars. Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Iulia Albu ia la puricat ținutele vedetelor în emisiunea „Poliția modei” pe care o realizează la Antena Stars, împreună cu Ovidiu Bota. Printre remarcile pe care creatoarea de bijuterii le face la adresa hainelor uneori se mai strecoară și câte un comentariu malițios.

Iulia Albu, remarcă răutăcioasă la adresa Xoniei

Una din vedetele vizate în cea mai recentă ediție a show-ului de la Antena Stars a fost Xonia. Iulia Albu s-a legat de aspectul ei fizic, în opinia ei cântăreața având buzele mult prea mari.

ADVERTISEMENT

Fosta jurată de la Bravo, ai stil nu s-a putut abține și a vrut să dea un sfat tinerelor care văd în Xonia un model de urmat. Pe lângă botoxul pe care l-a remarcat din prima Iulia, vedeta nu a fost dată pe spate nici de ținuta pe care trebuia să o comenteze.

„Nu mai aveți loc între nas și buză. De ce te-ai duce în sutien la un eveniment? Stylingul este ceva…”, a declarat Iulia Albu despre Xonia la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Fashionista este recunoscută pentru replicile sale acide, afirmații care de multe ori stârnesc controverse. În ciuda criticilor pe care le-a primit până acum pentru vehemența cu care taxează starurile de la noi, Iulia Albu a știut să țină mereu capul sus, indiferent de personajul public pe care l-a abordat.

Iulia Albu a criticat-o pe Xonia. Foto: Antena Stars

În conflict cu Alex Velea

Ba mai mult, recent a avut un meci cu Alex Velea, căruia i-a ținut piept în stilul ei caracteristic. Inventatorul trapanelelor i s-a adresat jignitor, iar Iulia i-a dat o replică usturătoare partenerului Antoniei. A scris răspunsul sub forma unei scrisori către fiica ei, Mikaela.

ADVERTISEMENT

„Nu, Alex Velea, nu te-am numit cocalar. Nu Alex Velea, nu pentru că am un copil ar trebui să îți ceri scuze. Da, Alex Velea, îți place să bârfeșți și să vorbeșți urât despre oameni. Pentru că tu NU POȚI sta drept. Și asta nu se va schimbă niciodată, indiferent dacă ai sau nu copii.

Eu stau cu capul sus în fața fiicei mele care trebuie să știe că trăiește într-o lume frumoasă în care un bărbat nu poate face declarații care reduc femeia la un obiect sexual.

ADVERTISEMENT

O lume în care nu este Ok să comentezi fizicul unei persoane, o lume în care un bărbat NU POATE NICIODATĂ să UMILEASCĂ o femeie făcând-o «zdreanță» și trimițând-o «să lingă acadeaua»”, a scris Iulia Albu de curând.

ADVERTISEMENT
Tags: