Life

Iulia Vântur, detalii intime despre viața alături de Salman Khan: ”Este un om special care s-a dăruit oamenilor”

25.06.2020 | 12:57
Iulia Vantur detalii intime despre viata alaturi de Salman Khan Este un om special care sa daruit oamenilor
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur s-a stabilit de aproximativ 5 ani în India, unde a devenit cunoscută datorită actorului Salman Khan, alături de care trăiește o poveste de dragoste.

Fosta vedetă PRO TV a dezvăluit cum este viața ei India, dar și ce planuri are pentru viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Acum cântăreață, diva susține că Salman Khan a schimbat-o în bine și că viața în izolare alături de el a ajutat-o să devină un om împlinit.

Iulia Vântur, în izolare cu Salman Khan

Vedeta a povestit că această perioadă de pandemie, unde a fost nevoită să stea într-o casă din junglă, are activități care o țin ocupată, ba chiar se plânge că nu-i ajunge timpul pentru a face tot ce își dorește.

ADVERTISEMENT

” După 3 luni și jumătate de izolare pot spune că nici acum nu-mi ajunge timpul să fac tot ce îmi doresc, zilele se scurg repede pentru că nu sunt singură în izolare. Fac cardio, sală, yoga, streching, kickboxing, merg cu bicicleta, fac echitație și destul de multă mișcare în aer liber.

Sunt norocoasă că am rămas “blocată” la casa de vacanță, unde mă bucur de natură, de aer curat și sunt mult mai ferită de pericolul de a contacta virusul.”, a mărturisit Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Happy world environment day! We do our part! Repost @beingsalmankhan with @make_repost ・・・ #SwachhBharat #WorldEnvironmentDay #salmankhan #iuliavantur #worldenvironmentday #nature #clean #trees #world #love #care #protect #safe

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia) on

Fosta prezentatoare de la PRO TV a declarat că are o relație foarte bună cu Salman Khan și că are o relație perfectă cu el.

” Un om special care s-a dăruit oamenilor. El este descrierea perfectă a Fundației “Being human”, prin care ajută milioane de oameni în nevoie. ”, a declarat Iulia Vântur, menționând și faptul că a învățat de la celebrul actor indian ” să muncesc până când devin cea mai bună variantă a mea.”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Namaskar ?? Surya Namaskar! My closest people know how much I love the sun, it s energy, how I recharge and change my vibe just seeing the sun. I bow to the sun ?? I’m grateful for it everyday We just witnessed a #solareclipse on #internationalyogaday as an another chance to heal, to awaken, to reset, to find the balance, light and peace. There are all inside of us, we just have to connect with them. Yoga is a good way to do it?? Happy new week, new start! Happy Monday! #iuliavantur #yoga #sun #love #peace #balance #monday #goodvibes

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia) on


După apariția lui Salman Khan în timpul intevenției Iuliei Vântur în emisiunea ”Vorbește Lumea!, vedeta susține că actorul a făcut totul intenționat. ” El a premeditat-o, știa că sunt în direct cu foștii colegi, a vrut să spună “hello”, însă m-a luat prin surprindere., a declarat Iulia Vântur, pentru click.ro.

Celebră în România, acum și în India

Iulia Vântur a fost prezentatoare la PRO TV, unde s-a făcut remarcată în special pentru rolul de co-prezentatoare al show-ului ”Dansez pentru tine”, unde făcea echipă cu Ștefan Bănică Jr.

Vedeta TV a avut o relație de lungă durată cu Marius Moga, după care a plecat în India, unde l-a cunoscut pe Salman Khan, care i-a devenit partener de viață.

Iulia Vântur a avut numeroase apariții în revistele InStyle, Unica, Marie Claire, Formula AS, Viva!, ”Ce se întâmplă, doctore?”, Ioana, Story, The One, Tabu.

Fostă prezentatoare TV, Iulia Vântur se numără printre puținele vedete care au prezentat emisiuni live chiar de la începutul carieriei sale.

ADVERTISEMENT