Life

Iulia Vântur neagă implicarea familiei lui Salman Khan în scandalul drogurilor din Mumbai. Reacție oficială – Update

23.09.2020 | 18:00
Iulia Vantur neaga implicarea familiei lui Salman Khan in scandalul drogurilor din Mumbai Reactie oficiala  Update
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur s-a trezit implicată într-un așa zis scandal în care apărea și numele unor persoane din familia lui Salman Khan, legat de mai multe arestări într-un dosar de trafic de droguri din Mumbai.

Iulia Vântur, reacție oficială după informațiile apărute în presă despre familia lui Salman Khan

UPDATE, 23 septembrie ora 18:07 În urma informațiilor apărute în spațiul public, fosta prezentatoare de televiziune, stabilită în prezent în India, a dorit să facă o serie de precizări cu privire la speța despre care au scris o serie de publicații.

ADVERTISEMENT

„Dorim să vă comunicăm că informațiile publicate în articolul mai sus menționat sunt totalmente nereale, iar asocierea dnei Vântur sau a dlui Salman Khan cu subiecte legate de droguri sau alte fapte de natură penală, reprezintă o gravă afectare a imaginii acestora”, este mesajul transmis de Iulia Vântur prin avocata sa, Luiza Neagu.

Știrea inițială: speța în sine

Scandalul și teroarea au început după ce o actriță de la Bollywood, extrem de apropiată de familia Khan, a fost reținută într-un dosar legat de droguri.

ADVERTISEMENT

Asta a făcut ca și o parte din membrii familiei celebrului actor care se iubește cu fosta prezentatoare de la PRO TV să prindă teamă, căci mulți au părăsit orașul indian Mumbai după arestarea furtunoasă a artistei bollywoodiene.

Este vorba despre Rhea Chakraborty, una dintre cele mai iubite actrițe din India, care a fost văzută deseori în preajma clanului Khan, presa din această țară speculând despre faptul că neamurile lui Salman nu ar fi străine de scandalul drogurilor.

ADVERTISEMENT

Prietenul acesteia, Sushant Singht, a fost găsit mort în propria locuință, iar de aici la un întreg tăvălug a fost un simplu pas.

După ce a ajuns în secția de poliție, Rhea a recunoscut că procura droguri pentru prietenul ei, căci acesta făcea foarte urât din cauza sevrajului.

ADVERTISEMENT

Se va ajunge la iubitul prezentatoarei românce?

Procurorii au mers pe pistele indicate de celebra acriță indiană și s-a ajuns ulterior la alte 18 arestări.

Printre cei reținuți, câțiva au recunoscut că au furnizat droguri pentru mai multe celebrități de la Bollywood și, în mod foarte straniu, după publicarea acestor dezvăluiri în presă, familia lui Salman Khan a dispărut complet din Mumbai, acolo unde locuiau mare parte a rudelor actorului.

Potrivit NDTV, Rhea Chakraborty va rămâne în arest cel puțin până pe 6 octombrie, iar familia lui Khan speră ca aceasta să nu spună ceva ce i-ar putea compromite.

Pe aeroportul din Mumbai au fost filmați mai mulți membri ai clanului Khan, care, întâmplător, au luat zborul imediat după ce scandalul drogurilor a luat amploare.

După arestarea Rheei, au fost văzuți Arpita și Sohail Khan, fratele iubitului actriței Iulia Vântur, împreună cu mama lor. Este foarte ciudată plecarea acestora din Mumbai, mai ales că ei erau izolați la o fermă în urma izbucnirii cazurilor de coronavirus din această țară, iar internauții din India sunt convinși că fuga lor are legătură cu acest mega-dosar.

ADVERTISEMENT