Life

Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a spus că ar fi însărcinată: ”Nu glumesc”

Iulia Vântur a oferit o primă reacție după ce în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora vedeta ar fi însărcinată.
14.09.2023 | 10:24
Iulia Vantur prima reactie dupa ce sa spus ca ar fi insarcinata Nu glumesc
Iulia Vântur, prima reacție după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Este Iulia Vântur însărcinată? Vedeta a participat la un eveniment monden recent și a optat pentru o anumită ținută. Aceasta însă nu a avantajat-o chiar atât de mult.

Iulia Vântur neagă că ar fi însărcinată

Drept dovadă, după ce imaginile cu ea în rochie au apărut pe internet, au luat naștere și zvonurile. S-a tot scris despre posibilitatea ca Iulia Vântur să fie însărcinată. Care este adevărul, de fapt?

ADVERTISEMENT

Pentru a pune capăt speculațiilor, vedeta a fost sinceră. Iulia Vântur a intrat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a negat că este însărcinată. Mai mult de atât, ea a povestit și ce a pățit.

Se pare că a primit numeroase mesaje din România în care mulți i-ar fi spus că este însărcinată. În realitate, spune Iulia Vântur, nimic nu este adevărat. Totodată, vedeta recunoaște că cel mai probabil rochia a fost de vină.

ADVERTISEMENT

„Știi, dintr-o dată am început să primesc multe mesaje din România și mi-am dat seama că ceva s-a întâmplat din moment ce lumea îmi trimitea mesaje. Eram la filmare, târziu noaptea am aflat care era evenimentul.

Din câte știu eu, nu sunt însărcinată. Să dăm vina pe rochia? Aveam faldurile alea pe rochie. A fost o poziție mai neobișnuită care a atras atenția, din câte știu nu sunt însărcinată, nu am fost la niciun control, din câte știu eu. Nu, glumesc, nu cred că sunt însărcinată, așa că nu vă impacientați”, a spus Iulia Vântur la Pro Tv.

ADVERTISEMENT

Vedeta își dorește să devină mamă

Menționăm faptul că deși nu este însărcinată, Iulia Vântur își dorește un copil. Vedeta, care formează un cuplu cu Salman Khan de mai bine de un deceniu, ia în calcul să devină mamă.

Ea a dezvăluit că un copil este un dar de la Dumnezeu. Iar dacă vreodată se va întâmpla să rămână însărcinată, atunci, proprietatea ei va fi doar cel mic, povestește vedeta.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc o sarcină. Dacă se întâmplă, eu întotdeauna am considerat că copilul e un dar de la Dumnezeu, cu siguranță va fi prioritatea numărul unu, dacă se va întâmpla”, a mai spus Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT
Tags: