Life

Iulia Vântur, anunț oficial. Se întâmplă după 10 ani de relație cu Salman Khan

Iulia Vântur, anunț important. Ce spune fosta prezentatoare tv după o legătură de 10 ani cu actorul indian, Salman Khan.
14.04.2023 | 11:14
Iulia Vantur anunt oficial Se intampla dupa 10 ani de relatie cu Salman Khan
Iulia Vântur, anunț important. Ce spune fosta prezentatoare tv după o legătură de 10 ani cu actorul indian, Salman Khan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Frumoasa vedetă care locuiește în India de foarte multă vreme a făcut un anunț oficial în urmă cu puțină vreme. Se întâmplă după 10 ani de relație cu producătorul de filme de la Bollywood. Trăiesc o poveste de dragoste discretă.

Iulia Vântur, anunț important. Ce spune fosta prezentatoare tv după o legătură de 10 ani cu actorul indian, Salman Khan

Iulia Vântur are un anunț important pentru fanii săi. Fosta prezentatoare de la Pro TV a dezvăluit ce se petrece după o legătură amoroasă cu actorul indian, Salman Khan. Vedeta a dezvăluit că în curând va apărea documentarul despre viața partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Marius Moga a muncit enorm la acest proiect care în momentul de față este în faza de editare. În plus, fosta moderatoare susține că premiera va fi pe măsura așteptărilor și numelui renumitului star de la Bollywood.

„Documentarul despre viața lui Salman Khan pe care l-am făcut e în editare. Am muncit mult la el. Îi vom face o lansare frumoasă, care cu siguranță o să vă placă. În prezent, am piese noi la care lucrez.

ADVERTISEMENT

Le voi filma și videoclipuri. Suntem în discuție și pentru un turneu în America”, a mărturisit Iulia Vântur pentru cancan.ro. Cântăreața are un succes uriaș de când urmează o carieră în acest domeniu.

Iulia Vântur, aprecieri pentru familia lui Salman Khan

Iulia Vântur are numeroase aprecieri pentru familia lui Salman Khan, în special pentru tatăl acestuia care este un scriitor foarte cunoscut în India. Fosta prezentatoare de la Pro TV are un respect uriaș pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Tatăl actorului este o legendă, vedeta declarând în trecut că părinții partenerului de viață nu au avut o situație financiară tocmai bună când starul era mic. Din păcate, aceștia abia dacă putea să-i plătească școala.

„Tatăl lui este o legendă în industrie, ca scriitor. Doamne ajută să-i dea Dumnezeu putere și să trăiască cât mai mult, e un om extraordinar, un om de la care ai ce să înveți. El este cel care a reușit, împreună cu mama.

ADVERTISEMENT

Părinții lui sunt extraordinari și au reușit să construiască o familie atât de unită și atât de frumoasă. Tatăl lui, cu numele pe care îl avea, e atât de bun. El reușea să vândă filmele cu numele lui pe afiș”, spunea Iulia Vântur în trecut, scrie wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT