Life

Iulia Vântur și Teo Trandafir, schimb de replici în direct, la TV: ”Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată”

Iulia Vântur și Teo Trandafir, dialog neașteptat într-o emisiune nouă de pe micile ecrane. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare.
15.03.2024 | 07:50
Iulia Vantur si Teo Trandafir schimb de replici in direct la TV Am luat o decizie si imi doresc sa fie respectata
Iulia Vântur și Teo Trandafir, dialog neașteptat într-o emisiune nouă de pe micile ecrane. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare. Sursa foto: Instagram / captură video Youtube. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și Teo Trandafir, schimb de replici în direct, la TV. Fosta iubită a lui Marius Moga a subliniat că a luat o decizie și își dorește să fie respectată după ce în ultima vreme s-a zvonit că s-a despărțit de Salman Khan.

Iulia Vântur și Teo Trandafir, dialog neașteptat într-o emisiune nouă de pe micile ecrane. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare

Iulia Vântur și Teo Trandafir au avut parte de un dialog complet neașteptat într-o emisiune nouă de pe micile ecrane. Ce a dezvăluit fosta prezentatoare în cadrul show-ului Follow us! de la Kanal D, unde gazdă este și Ilinca Vandici.

ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Pro TV a intrat în direct, prin apel video, pentru a discuta despre rumoarea care s-a ridicat în ultimele zile în jurul relației sale cu Salman Khan. Vedeta nu l-a însoțit pe celebrul actor la o nuntă fabuloasă din India.

Blondina s-a arătat extrem de deranjată de acest subiect, mai ales că se știe de ani buni că formează un cuplu cu artistul de la Bollywood. Acesta este motivul pentru care a reacționat dur și a pus-o la zid pe Teo Trandafir care i-a spus că nu există chimie între ea și actor.

ADVERTISEMENT

„Am mai spus asta de nenumărate ori, dar se pare că nimeni nu mă ascultă. Aici, în India, oamenii nu sunt foarte… își doresc să țină lucrurile private despre ei înșiși. Există culturi și culturi.

În cultura indiană, mai ales generația de dinainte, și-a dorit să păstreze tot ce e personal dincolo de reflectoare. Draga mea, acum sincer, eu consider că relațiile nu trebuie trăite în vizorul publicului, trebuie trăite în interiorul casei tale.

ADVERTISEMENT

Poate m-am maturizat și eu, consider că nu trebuie să expunem asta public”, a declarat Iulia Vântur, conform kanald.ro. „Păi eu dacă aș fi într-o relație cu Salman Khan…”, a completat Teo Trandafir.

„Dar nu ești, eu sunt. Am luat o decizie și îmi doresc să fie respectată, nu înțeleg de ce mai vorbim după ani de zile despre acest subiect”, a completat Iulia Vântur, în același show de televiziune.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, deranjată de întrebările lui Teo Trandafir

Iulia Vântur a continuat să fie deranjată de întrebările adresate de Teo Trandafir în emisiunea Follow us. Cântăreața a luat o decizie și vrea să îi fie respectată, nedorind să mai discute despre partenerul de viață, Salman Khan.

„Ne-ați văzut peste tot, în România, India. Acum că n-ai văzut o căldură și nu știu ce, acum să fim serioși. Eu nu sunt aici să infirm anumite informații apărute în presă. Viața mea e viața mea și n-o trăiesc în presă”, a mai spus blondina.

„Nu te acuză nimeni de nimic, mie mi s-ar părea mega mândrie, din toată lumea asta, din miliarde de femei, unul dintre cei mai doriți bărbați din lumea asta m-a dorit pe mine”, a adăugat Teo Trandafir.

„Femeile în general se spune că aleg bărbații, poate eu am ales pe altcineva”, a ținut să mai precizeze fosta prezentatoare de la Pro TV, replică care a dat de înțeles multora că are alt partener de viață.

„Aoleu, Teo, ce facem aici? Ilinca a înțeles foarte bine ce am spus. Poate femeia a fost cea care a ales bărbatul. Nu am venit la emisiune pentru a confirma anumite zvonuri”, a încheiat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT