Life

Schimb de replici acide între Jador și Iancu Sterp la Survivor România All Stars. De la ce a pornit scandalul între cei doi

Scandal de proporții între Jador și Iancu Sterp la Survivor România All Stars. Concurenții nu s-au mai abținut și și-au aruncat replici dure.
13.02.2024 | 23:16
Schimb de replici acide intre Jador si Iancu Sterp la Survivor Romania All Stars De la ce a pornit scandalul intre cei doi
Scandal de proporții între Jador și Iancu Sterp la Survivor România All Stars. Sursa foto: Facebook, Canva
ADVERTISEMENT

Spiritele s-au aprins mai mult ca niciodată la Survivor România All Stars. Protagoniștii celui mai recent scandal sunt nimeni alții decât Jador și Iancu Sterp. Deși toți credeau că apele s-au liniștit între cei doi, se pare că tensiunile mocnesc la foc mic până când explodează.

Scandalul dintre Jador și Iancu Sterp continuă la Survivor România All Stars

Competiția Survivor România All Stars devine din ce în ce mai grea pe zi ce trece. Nervii concurenților sunt întinși la maxim și nu este de mirare că, din când în când, izbucnesc scandaluri.

ADVERTISEMENT

De data asta, tensiunile cele mai mari au existat între Jador și Iancu Sterp. Cei doi și-au aruncat vorbe grele, iar scandalul pare a fi departe de a se stinge. De data asta, Iancu Sterp a fost cel care l-a provocat pe Jador.

Momentul tensionat de la Survivor România All Stars i-a implicat atât pe Războinici, cât și pe Faimoși. Cea care a dat startul discuțiilor aprinse a fost Maria Chițu care nu s-a mai putut abține și a spus tot ce a avut pe suflet.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Concurenta de la Survivor România All Stars a recunoscut că o deranjează foarte mult comportamentul lui Alex Delea și al lui Iancu Sterp.

Nemulțumirile Mariei Chițu, subiect de discuție în junglă

Se pare că cei doi concurenți nu ar respecta-o deloc și i-ar fi spus, de nenumărate ori, să tacă pentru că nu are nimic de zis. În concepția lui Iancu Sterp, doar femeile care au demonstrat ceva în concurs au dreptul la replică.

ADVERTISEMENT

Deși se spune mereu că la Survivor România All Stars este egalitate între femei și bărbați, concurenții demonstrează altceva. Maria Chițu nu consideră că femeile nu sunt respectate de adversarii bărbați și că nu pot discuta nimic cu ei.

Punctul de vedere al Mariei a fost susținut și de Alexandra Duli. Aceasta a spus că nu se simte deloc confortabil ori de câte ori trebuie să asiste la discuțiile băieților, unde părerile sau vocea lor, ca femei, nu contează deloc.

ADVERTISEMENT

În discursul început de Maria și Duli a intervenit, la un moment dat, Jador. Atunci, Iancu Sterp nu s-a mai putut abține și-a dat o replică dură artistului.

”Te fac cățelul meu de întors oile”, i-a spus Iancu adversarului său de la Survivor România All Stars.

ADVERTISEMENT