Sport

Iulian Cristea a făcut comparația între Gigi Becali și Dan Șucu: „Aici e mai multă liniște”

Iulian Cristea, fostul jucător al FCSB, a vorbit despre Gigi Becali. Cum face lucrurile Dan Șucu la Rapid și care sunt diferențele majore.
07.03.2024 | 23:48
Iulian Cristea a facut comparatia intre Gigi Becali si Dan Sucu Aici e mai multa liniste
Iulian Cristea a jucat la FCSB în perioada 2019-2023. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB. Fundașul central e încântat că la Rapid patronul nu se implică în mod direct în viața echipei.

Iulian Cristea a explicat ce e diferit la Rapid față de FCSB: „Aveai o evoluție bună, te trezeai la următorul meci pe bancă”

Iulian Cristea susține că la Rapid este o atmosferă diferită față de FCSB: „Da, din punctul ăsta de vedere e mai multă linişte, aici fiecare îşi face treaba. Vă spun sincer că nici dincolo nu mai are treabă nimeni cu ce declară patronul şi sunt concentraţi şi ei pe ce au de făcut pe teren”.

ADVERTISEMENT

Stoperul a mărturisit că era afectat de criticile lui Gigi Becali: „Vă daţi seama că te macină, aşa, pentru că aveai o evoluţie bună, te trezeai următorul meci pe bancă, jucai cât de cât ok, la pauză erai scos.

Îţi dai seama că te macină, dar te întăresc şi deja te obişnuieşti cu chestia asta. Te aşteptai în orice moment să fii scos şi din primul unsprezece sau să te schimbe în timpul meciului”, a mai spus Cristea potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Iulian Cristea știe de ce Florinel Coman și-a revenit: „Domnul Gigi îl scotea afară, acum îl lasă în teren”

Cristea a vorbit și despre cei mai în formă jucători ai FCSB: „Nu mă surprinde deloc, nici forma lui Olaru, nici forma lui Coman, e doar de şansă şi de zile, cum să spun. Acum îi intră orice, înainte poate nu-i intrau, se descuraja, domnul Gigi îl scotea afară, acum îl lasă în teren, nu dă gol în prima repriza, dă în a doua şi îşi arăta calităţile pe teren.

E un jucător foarte bun, asta ştia toată lumea şi acum 2-4 ani. Dacă îl întrebaţi pe domnul Hagi îl ştie de când a fost la el, pentru că era un jucător cu calitate şi toată lumea aştepta să fie în forma asta de mult timp”.

ADVERTISEMENT

Cristea e convins că are un atu în duelurile directe cu jucătorii FCSB-ului: „Îi cunosc foarte bine pe toţi, am petrecut cinci ani de zile acolo. Îi cunosc, le știu toate calităţile.

Normal că te ajută într-un meci de fotbal, înainte de meci faci vizionări, eu daca îi stiu de cinci ani de zile, îi stiu că pe o carte. Da, sunt colegii mei… foştii mei colegi cu care m-am înţeles bine şi abia aştept să îi văd înainte de meci”.

ADVERTISEMENT

Derby-ul dintre Rapid și FCSB se dispută pe Arena Națională, sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00. Jucătorii lui Cristiano Bergodi își joacă aproape ultima șansă la titlu. Giuleștenii sunt la 12 puncte distanță de FCSB.

ADVERTISEMENT