Sport

Iulian Cristea a uitat de FCSB după primul contact cu suporterii Rapidului, la sărbătoarea Centenarului: „Mă bucur că sunt aici”

Iulian Cristea, fostul căpitan al FCSB, a luat pentru prima oară contact cu atmosfera incendiară din Giulești la centenarul clubului.
26.06.2023 | 00:02
Iulian Cristea a uitat de FCSB dupa primul contact cu suporterii Rapidului la sarbatoarea Centenarului Ma bucur ca sunt aici
Iulian Cristea a jucat 79 de meciuri pentru FCSB în perioada 2019-2023. Sursă foto: Facebook Rapid
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a semnat cu Rapid, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, iar jucătorul a fost emoționat la primi pași în Giulești ca jucător „alb-vișiniu”.

Iulian Cristea, prima întâlnire ca jucător al Rapidului cu galeria „alb-vișinie”: „Publicul e senzațional”

Iulian Cristea a avut ocazie să intre prima oară pe Giulești în tricoul Rapidului într-un moment istoric: centenarul clubului: „Mă bucur să mă aflu în această zi aici, să fac parte din familia Rapidului în această zi importantă”.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de echipa națională a fost copleșit de atmosfera de pe Giulești: „Publicul e senzațional. Am luat primul contact cu galeria, fiind jucătorul Rapidului, sunt foarte bucuros”.

Cristea a fost impresionat de cum a fost primit la Rapid: „Totul este foarte bine, sperăm să continuăm pe același drum. Colegii sunt senzaționali. Nu mă gândeam acum că voi fi la 100 de ani, de ziua Rapidului, să fiu aici. Mă bucur că sunt aici în această zi specială”, a mai spus stoperul, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cristi Dulca, antrenorul care l-a debutat pe Iulian Cristea în SuperLiga la Gaz Metan Mediaș i-a întrerupt interviul și a ținut să îi transmită un mesaj: „Am vrut să-i urez baftă pentru că eu l-am debutat la Mediaș, în Liga 1. E un jucător foarte bun, sper să se adapteze și o să-i explic eu ce înseamnă Rapidul”.

Iulian Cristea vrea să dea lovitura cu Rapid: „Direct campioni!”

Iulian Cristea are planuri mari la Rapid, deși nici nu a apucat să debuteze și visează la titlul în SuperLiga: „Am ales Rapidul pentru că este o echipă de tradiție, ne vom bate sus, la cupele europene. E normal să se dorească mult mai mult, să crească obiectivul de la an la an. Sper să fim direct campioni, din primul an”.

ADVERTISEMENT

Fundașul central e conștient că va avea concurență pe post: „Sunt Săpun, Grig, Paul, tânărul Ignat, care este de perspectivă. Este o competiție bună, e bine. Îmi doresc să joc, de asta am și semnat acum, pentru a prinde pregătirea cu Rapid și a fi la 100%”.

Fostul jucător al FCSB cere toleranță din partea galeriei Rapidului: „Sper ca fanii să mă accepte, să fiu evaluat după ce fac aici, nu după trecutul meu. Meciul cu FCSB va fi un simplu meci pentru mine, trebuie doar să obținem 3 puncte”.

ADVERTISEMENT

Stoperul a explicat de ce nu a mai rămas la FCSB și vrea să revină în prim plan la Rapid: „Discutasem de mult cu Pintii și domnul MM, le-am spus că vreau să joc. Veneam după o accidentare și îmi doream foarte mult să joc. Mai bine că a fost așa. Mă gândesc la națională, e normal. Sper să revin în cel mai scurt timp. Asta depinde de mine și de evoluțiile mele”.

ADVERTISEMENT