Sport

Iulian Cristea nu uită de unde a plecat înainte de CSA – Rapid din Cupa României Betano: „Nu e Steaua adevărată”

Iulian Cristea, fost jucător la FCSB, a ironizat-o pe CSA Steaua înaintea meciului cu Rapid din Cupa României Betano.
31.10.2023 | 18:17
Iulian Cristea nu uita de unde a plecat inainte de CSA  Rapid din Cupa Romaniei Betano Nu e Steaua adevarata
Iulian Cristea nu uită de unde a plecat înainte de CSA - Rapid din Cupa României Betano: „Nu e Steaua adevărată” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulian Cristea a ironizat-o pe CSA Steaua. Fost fundaș la FCSB, stoperul va da piept cu „militarii” în calitate de jucător al Rapidului în derby-ul etapei a doua din grupele Cupei României Betano.

CSA Steaua, ironizată de Iulian Cristea: „Nu e Steaua adevărată”

Meciul dintre CSA Steaua și Rapid e programat miercuri, 1 noiembrie, de la ora 21:00, pe stadionul Ghencea.  „Ne dorim să câștigăm. O să fie foarte frumos.

ADVERTISEMENT

Nu consider că e Steaua adevărată. Pentru galerii o să fie un spectacol. Se simte atomsfera. E un meci de Cupă pe care vrem să-l câștigăm. Ne dorim să mergem pe acest drum. 

Orice jucător e motivat când e stadionul plin. Va fi un meci frumos. Normal că suntem favoriți. Nu știu când a fost anii trecuți Cupa la Rapid. Acum, vrem să câștigăm și Cupa și campionatul. 

ADVERTISEMENT

De la colegii mei de la Rapid am multe de învățat. Și de la Cristi (n.r. – Săpunaru) și de la Grig (n.r. Dragoș Grigore). Știu cum să vorbească cu tine. Eu am împărțit vestiarul și cu Marius Constantin”, a declarat Iulian Cristea, înainte de CSA Steaua – Rapid.

Cristiano Bergodi: „Nici nu mă gândesc la meciul cu FCSB”

La conferința de presă premergătoare meciului din Ghencea a fost prezent și antrenorul Cristiano Bergodi. Italianul își ține jucătorii cu picioarele pe pământ, chiar dacă duminică, 5 noiembrie Rapid o va înfrunta în deplasare și pe rivala din prima ligă, FCSB.

ADVERTISEMENT

„E un meci de Cupă cu CSA Steaua. Apoi avem duminică meci cu FCSB. Va fi un meci cu suporteri. Cred că va fi multă lume în Ghencea. E un teren impecabil. Am văzut și alte meciuri din Cupă, unde terenurile nu sunt așa de bine îngrijite.

E normal că se joacă în Ghencea, undea fost ca un teatru. E un loc important pentru fotbalul românesc. Eu nu odihnesc jucătorii. Noi avem lot. Trebuie să țin toți jucătorii în priză. Eu nici nu mă gândesc la meciul cu FCSB. Trebuie să mergem să jucăm, iar jucătorii vor da totul.

ADVERTISEMENT

(n.r. despre absențele lui Petrila și Rrahmani) Din păcate, sunt absențe importante. Avem lot din care putem alege. Acum vine rândul lor. Sunt și ei jucători buni.

Petrila era în vizorul naționalei. Rrahmani mai e până revine. Și Emmers într-un moment bun s-a accidentat. Nu ne plângem. Ceilalți au șansa de a arăta”, a declarat și Cristiano Bergodi.

Iulian Cristea nu uită de unde a plecat înainte de CSA - Rapid din Cupa României Betano: „Nu e Steaua adevărată”

ADVERTISEMENT
1,55 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul CSA Steaua - Rapid