Sport

Bergodi face planuri după Rapid – Universitatea Craiova 2-0: “Pierdem jucători! Este greu”

Rapid s-a impus fără emoţii cu 2-0 în faţa Universităţii Craiova. La finalul meciului, Cristiano Bergodi a fost fericit, dar şi îngrijorat de accidentările din ce în ce mai dese.
29.10.2023 | 23:30
Bergodi face planuri dupa Rapid  Universitatea Craiova 20 Pierdem jucatori Este greu
Cristiano Bergodi, pe banca tehnică la Rapid - Universitatea Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat fără drept de apel derby-ul rundei a 14-a din SuperLiga cu Universitatea Craiova, scor 2-0. Giuleştenii au marcat prin Funsho şi Borja Valle, cimentând locul pe podium.

Cristiano Bergodi, îngrijorat de accidentări după Rapid – Universitatea Craiova 2-0

La finalul meciului, Cristiano Bergodi a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi, dar a fost îngrijorat şi de accidentarea lui Petrila, care se adaugă lui Rrahmani şi Emmers:

ADVERTISEMENT

“Prin prezenţa lui Borja Valle se pune în evidenţă şi Ioniţă. Stan a intrat foarte bine, este şi tânăr. M-am gândit să nu dau un punct de reper adversarilor. Felicit băieţii, este o victorie foarte importantă.

Craiova este o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, tari din punct de vedere fizic. Este treaba antrenorului să găsească soluţii. Uneori pierzi jucători foarte importaţi, ca Rrahmani.

ADVERTISEMENT

“Este o pierdere mare pentru noi Rrahmani. Dacă îl aveam acum, căpăta şi mai multă încredere echipa”

Trebuie să încerci diverse soluţii. Soni este încă nepregătit, dar mă bucur pentru Borja Valle şi pentru ceilalţi jucători. Şi cei care au intrat, au făcut-o foarte bine. Nu este atât de uşor. 

Repet, este o pierdere mare pentru noi Rrahmani. Dacă îl aveam acum, căpăta şi mai multă încredere echipa. Pe Soni l-am luat şi poate peste două săptămâni ne ajută. Rrahmani probabil în ianuarie. 

ADVERTISEMENT

Am avut şi la Arad situaţii de a câştiga. O să mergem înainte, căutăm soluţii să fim inspiraţi. Borza, probabil crampe musculare. La Petrila cred că e… sper să nu fie ruptură.

“Mergem înainte, nu ne plângem, sper să nu fie aşa grav. Dar e greu”

Din păcate, sunt multe accidentări… Emmers într-o perioadă foarte bună, Rrahmani, Petrila acum. Mergem înainte, nu ne plângem, sper să nu fie aşa grav. Dar e greu. 

ADVERTISEMENT

Meritul este al băieţilor, am închis bine jocul şi nu au avut cine ştie ce ocazii. Trebuie să facem o strategie pentru următoarele două meciuri. Vedem cine este mai obosit.

“Eu nu ştiu care este derby, nu mă bag în această decizie”

Miercuri vor mai juca şi alţii. Avem un lot competitiv. Cel mai important meci este primul, în Ghencea. Trebuie să câştigăm acolo. Stadionul este frumos, terenul impecabil. CSA este în liga secundă, dar este o echipă bună.

Eu nu ştiu care este derby, nu mă bag în această decizie. Foarte important este meciul următor. Apoi întâlnim liderul FCSB şi va fi un meci foarte frumos, sperăm. Ambele sunt derby-uri”, a spus Bergodi la final.

ADVERTISEMENT