Life

Iulian Nunucă, câștigătorul sezonului 10 Vocea României, a dezvăluit ce va face cu banii de la Pro TV

Ce va face cu banii de la Pro TV Iulian Nunucă, câștigătorul sezonului 10 Vocea României. Tânărul a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă.
31.12.2022 | 16:21
Iulian Nunuca castigatorul sezonului 10 Vocea Romaniei a dezvaluit ce va face cu banii de la Pro TV
Iulian Nunucă a dezvăluit ce vrea să facă cu banii de la Vocea României. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulian Nunucă, câștigătorul sezonului 10 Vocea României, a dezvăluit ce vrea să facă cu premiul cel mare. Tânărul a vorbit despre o posibilă colaborare cu Tudor Chirilă.

Ce vrea să facă Iulian Nunucă cu banii câștigați la Vocea României

Tânărul a câștigat premiul cel mare la Vocea României săptămâna trecută, chiar înainte de Crăciun. Fostul concurent a făcut parte din echipa lui Tudor Chirilă. Cei doi au avut un moment de senzație în finala emisiunii.

ADVERTISEMENT

Iulian Nunucă spune că a primit cel mai frumos cadou, iar cu banii câștigați ar vrea să investească în cariera sa muzicală, dar și să le dea copiilor nevoiași.

“A fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată, cu o seară înainte de Ajun.

Am muncit împreună cu Tudor, iar Dumnezeu ne-a răsplătit munca, trimițându-l pe Moș Crăciun să îmi aducă trofeul Vocea României.

ADVERTISEMENT

Cu banii vreau să ajut copiii sărmani şi să investesc în cariera mea. Voi cânta mereu, pentru că altceva nu ştiu să fac şi nici nu pot trăi fără muzică.”, a declarat Iulian Nunucă pentru click.ro.

De asemenea, în cadrul unui interviu pentru Adevărul, Iulian a spus că are de gând să-și cumpere un microfon și o stație pentru a cânta în fiecare zi.

ADVERTISEMENT

Tânărul învață la Colegiul Pedagogic ‘Vasile Lupu’, din Iaşi. Acum are de gând să-și finalizeze studiile. Iulian Nunucă are două surori și un frate, iar Revelionul a spus că îl va petrece în familie.

Ar putea colabora Iulian Nunucă cu Tudor Chirilă?

Câștigătorul trofeului emisiunii de la Pro TV a vorbit și despre o posibilă colaborare cu Tudor Chirilă. Deși au stiluri muzicale foarte diferite, tânărului i-ar plăcea să cânte alături de solistul formației Vama.

ADVERTISEMENT

În plus, a cântat și piese rock la Vocea României, așa că știe că este capabil să interpreteze mai multe genuri muzicale.

“Cât despre o colaborare cu Tudor, ca şi stiluri muzicale, suntem foarte diferiţi, însă mi-ar plăcea foarte mult să am o piesă cu antrenorul meu.

Tudor mi-a arătat de multe ori că pot cânta şi rock, aşa că de ce nu aş putea cânta cu Vama.”, a mai spus el pentru prima sursă citată.

Originar din satul Moțca, de lângă Pașcani, județul Iași, Iulian Nunucă provine dintr-o familie de rromi lăutari și este mândru de acest lucru.

Atât tatăl, și bunicul lui au fost lăutari, însă Iulian a ales să urmeze alt drum. În copilărie, tânărul cânta piese interpretate de Celine Dion.

ADVERTISEMENT