Sport

Iulian Roșu, războinic înainte de meciul cu U Craiova: „Noi jucăm în 12!”

Iulian Roșu a vorbit despre derby-ul din prima etapă a SuperLigii cu Universitatea Craiova. Concluzii după cantonament.
06.07.2023 | 23:12
Iulian Rosu razboinic inainte de meciul cu U Craiova Noi jucam in 12
Iulian Roșu a fost unul dintre jucătorii de bază ai lui Dinamo în sezonul trecut. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Iulian Roșu se gândește deja la meciul revenirii lui Dinamo în SuperLiga, împotriva rivalilor de la Universitatea Craiova. Cum se prezintă echipa înainte de startul campionatului.

Iulian Roșu, concluzii după cantonamentul lui Dinamo: „Ne-am atins scopurile din toate punctele de vedere”

Iulian Roșu crede că Dinamo și-a atins obiectivul în Slovenia: „A fost un cantonament plăcut, bun ca și intensitate. Cred că ne-am atins scopurile din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Per total, a fost un stagiu bun de pregătire. Știam că o să ne aștepte un meci dificil (n.r. cel cu Dinamo Kiev), pentru că este o diferență clară între noi și ei”, a spus mijlocașul, la Playsport.

În momentul în care intri pe teren, nu prea te mai gândești la astfel de lucruri. Doar că întâmpini adversari cu calitate și lucrul acesta se vede. Poate a fost și o ușoară oboseală acumulată.

ADVERTISEMENT

Iulian Roșu vorbește de omogenitatea lui Dinamo: „Avem trasee bine stabilite de posesie”

Jucătorul e convins că rezultatele din stagiul de pregătire nu sunt relevante: „A fost un meci bun ca și intensitate (n.r. cel cu Zalaegerszeg). Aveau niște trasee bine stabilite de posesie. Au venit în presiune și sus pe fundașii noștri. Din păcate, am pierdut.

Dar nu sunt atât de importante victoriile în amicale. Per total, cred că a fost un test bun. Încercăm și noi să ținem pasul, pentru că maghiarii ne-au cam luat fața din multe puncte de vedere, ca și fotbal”.

ADVERTISEMENT

Iulian Roșu laudă echipa care a reușit să scoată Dinamo dintr-o situație care părea fără ieșire: „De când au venit noii conducători, lucrurile s-au schimbat în bine. Au spus și ei că nu se pot face peste noapte. Dar, ușor, ușor, cred că ați observat toți că se transformă un stadiu de normalitate. Așteptăm cu drag primul meci cu Craiova, pentru că Dinamo este din nou acolo unde îi este locul”.

Declarații războinice înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova: „Nu suntem relaxați absolut deloc”

Iulian Roșu îi avertizează pe cei de la Universitatea Craiova„Să nu creadă nimeni că ne culcăm pe o ureche, doar pentru că am intrat în prima ligă și o să fim doar pe teren”.

ADVERTISEMENT

Galeria lui Dinamo este un atuu extrem de important pentru jucătorii lui Ovidiu Burcă: „Ne propunem lucruri importante, nu suntem relaxați absolut deloc. Suporterii pun o mare presiune pe adversar. Noi, practic, jucăm cu 12 în teren”.

ADVERTISEMENT