Sport

Iuliu Mureșan, din gafă în gafă! După declarația „ne descurcăm fără banii DDB”, a urmat „e greșeală de exprimare, dar nu de gândire!”

Iuliu Mureşan reuşeşte să facă gafă după gafă la Dinamo, iar fanii "câinilor" sunt din ce în ce mai iritaţi de declaraţiile acestuia, după demiterea lui Mircea Rednic.
24.12.2021 | 13:30
Iuliu Muresan din gafa in gafa Dupa declaratia ne descurcam fara banii DDB a urmat e greseala de exprimare dar nu de gandire
Politica de transferuri a lui Iuliu Mureşan, contestată dur de unul dintre sponsorii lui Dinamo
ADVERTISEMENT

Iuliu Mureşan a reuşit să-i irite pe fanii care au băgat bani la Dinamo prin programul DDB. Demiterea lui Mircea Rednic, anunţată în exclusivitate de FANATIK, a dat startul scandalului, iar o declaraţie a directorului executiv a fost picătura care a umplut paharul.

La scurt timp după ce l-a dat afară pe Mircea Rednic, Iuliu Mureşan anunţa că Dinamo se poate descurca fără banii DDB, chiar dacă fanii au adus cel puţin 2.000.000 de euro în conturile clubului. Oficialul a încercat să se scuze, însă a reuşit să facă o nouă gafă, care i-a enervat şi mai tare pe suporteri.

ADVERTISEMENT

Iuliu Mureșan, din gafă în gafă în faţa celor din DDB

“De la anumiți reprezentanți DDB am reacții bune, dar n-am discutat cu toți. Nu cred că vor opri finanțarea. Ne descurcăm și fără banii DDB. Eu respect ce fac fanii, chiar dacă nu sunt dinamovist”, spunea Iuliu Mureşan la Digi Sport, luni seară, după demiterea lui Mircea Rednic.

Marţi, Iuliu Mureşan a încercat să dreagă toată situaţia şi a spus că, fără sprijinul suporterilor din DDB, situaţia lui Dinamo ar fi mult mai grea. Cu toate acestea, pe finalul intervenţiei, directorul executiv a comis o nouă gafă, când a spus că totul a fost o greşeală mai mult de exprimare, dar nu de gândire.

ADVERTISEMENT

“Fac un apel să fie alături de noi. Şi dacă eu m-am exprimat greşit să înţeleagă că eram sub o presiune mare şi probabil a fost o greşeală. Mai mult de exprimare, dar nu de gândire”, a declarat Iuliu Mureşan pentru playsport.ro.

Ultraşii nu-l mai vor pe Iuliu Mureşan la Dinamo şi au trecut la ameninţări

Demiterea lui Mircea Rednic a produs un şoc în rândul fanilor lui Dinamo, iar ultraşii au trecut imediat la ameninţări. Aceştia i-au cerut demisia lui Iuliu Mureşan şi i-au transmis, prin mesaje postate pe reţelele de socializare, că nu va mai avea viaţă bună la club.

ADVERTISEMENT
  • “Poate eşti bolnav, tu nu îţi imaginezi ce se va întâmpla dacă retrogradezi echipa”
  • “Fără DDB nu se poate, dar fără tine DA. Pleacă cât mai ai timp, eşti terminat”
  • “E clar răpciugosule, eşti numit şi chitit să desfiinţezi Dinamo. Pleacă până nu vei regreta”
  • “Ai grijă doctore, câinii mai şi muşcă”
  • “Să te vedem cum rezolvi tu problemele ca să rămânem în Liga 1. Ţi-ai asumat o responsabilitatea enormă. Dacă e rău, te vom găsi şi în gaură de şarpe”
  • “Doctore, dacă dai chix şi cu Stoican, cu părere de rău, cred că îţi pui ultraşii în cap rău. Nu prea te văd bine”,
  • “Dacă nu ne salvezi de la retrogradare, ai belit-o”
  • “Mureşane, venim după tine în m***** neamului mă-tii”

Dinamo încheie anul pe penultimul loc şi tremură în lupta pentru evitarea retrogradării

Dinamo a terminat anul pe penultimul loc, cu 3 victorii, 3 remize şi 15 înfrângeri, şi are cu un punct mai mult decât Academica Clinceni, ultima clasată din Liga 1.

ADVERTISEMENT

Începutul anului 2022 va fi unul de foc pentru Flavius Stoican, cel care a venit în locul lui Mircea Rednic. Pe 21 ianuarie, Dinamo va începe cursa pentru evitarea retrogradării cu o deplasare la FC Argeş.

“Eu o să fac lista și cu ăia mâncăm pământul. Eu cred că-i fac pe băieții ăștia să joace fotbal. Eu fac tot ce-mi stă în putință să salvez echipa”, a declarat Flavius Stoican la emisiunea “Digi Sport Special”.

După meciul cu FC Argeş, pentru Dinamo va urma derby-ul cu FCSB, pe teren propriu, o deplasare la FC Botoşani şi duelul cu U Craiova, ultimele două fiind echipe cu pretenţii de intrare în play-off.

Până la finalul returului, Dinamo le va mai întâlni pe UTA Arad (deplasare), Gaz Metan Mediaş (acasă), Rapid (deplasare), Sepsi Sfântu Gheorghe (acasă) şi CFR Cluj (deplasare).

ADVERTISEMENT