Life

iUmor sezonul 8 se apropie de final! Când vom afla numele fericitului câștigător

28.05.2020 | 12:46
iUmor sezonul 8 se apropie de final Cand vom afla numele fericitului castigator
ADVERTISEMENT

Pandemie de coronavirus, iUmor, una dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale Antenei 1, își urmează cursul firesc și se apropie cu pași repezi de desemnarea fericitului câștigător. Foarte curând vom afla cine va reuși să triumfe în sezonul cu numărul 8 al competiției și, bineînțeles, să încaseze cei 20.000 de euro puși în joc de reprezentanții postului Intact. Ca de fiecare dată, nu va fi deloc ușor, pentru că lupta se anunță extrem de strânsă.

Când este programată finala iUmor. 10 concurenți se luptă pentru marele premiu

În cadrul marii finale, telespectatorii vor avea ocazia să voteze cea mai bună dintre prestațiile concurenților care au obţinut trei „Thumbs up” din partea juraţilor, într-un interval de 20 de minute, urmând să decidă astfel cine merită marele premiu. Ediția este programată sâmbătă, 6 iunie, de la orele 20:00, așa că pregătește-te să-ți susții favoritul.

ADVERTISEMENT

Până atunci, însă, jurații vor alege în semifinala din acest weekend concurentul care merită să prindă ultimul loc în marea finală. Adi Dima, Orban Gabi, Petre Dănuț Irinel, Vlad Schiopu, Nuri Guney, Ștefania Costache, Mr Kills şi Grupul de UMOR- Știrile care nu contează sunt cei opt care vor urca pe scenă cu gândul de a demonstra că merită să rămână în cursa pentru marele premiu.

Cine va reuși să-i convingă pe jurați că merită ultimul loc în finală

La fel ca în audiții, când concurenţii aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația „iUmor”, în semifinală vor încerca să îi convingă din nou şi să primească două voturi, altfel vor părăsi competiția. Cei care vor reuși să obțină două „Thumbs up” îi vor pune pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac într-o postură dificilă, pentru că ultimul finalist va fi ales chiar dintre ei.

ADVERTISEMENT

Finala Românii au Talent se va desfășura de acasă, prin Skype

Dacă până la marea finală iUmor, sezonul 8, mai avem de așteptat până pe 6 iunie, Românii au Talent, show-ul celor de la Pro TV, își va desemna câștigătorul vinerea aceasta, pe 29 mai, iar competiția se anunță mai strânsă ca niciodată. Asta pentru că pandemia de coronavirus nu îi va împiedica pe concurenți să dea ce au mai bun, chiar dacă se vor afla acasă și nu pe scenă, față în față cu jurații, ca în ultimii ani.

Da, ați auzit bine. Finala va avea loc prin Skype, iar cei care se vor duela pentru marele premiu vor trebui să-și transforme propria sufragerie în scena care le-ar putea aduce recunoașterea unei țări întregi și 120.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu jurații, toți concurenți, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, au declarat pentru  click.ro surse din Pro TV.

Și dacă tot suntem la capitolul premiere, trebuie să spunem că producătorii au hotărât să acorde premii în bani și celorlalți concurenți care vor completa podiumul. Astfel, locul doi va primi 20.000 de euro, în vreme ce ocupantul locului al treilea va încasa un cec mai mic, dar deloc de neglijat, în valoare de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Concurenții din marea finală sunt cei care au obținut golden buzz în acest concurs. Fiecare jurat și cei doi prezentatori au apăsat de două ori butonul auriu.

  • Astfel, Andra i-a trimis în finală pe Siena Vuscan (fetița din China cu voce superbă) și pe micuțul pianist Mihai Țigaret.
  • Finaliștii lui Florin Călinescu sunt cântăreții Radu Palaniță și Aura Marcu.
  • Mihai Petre a fost impresionat de micuța dansatoare Sara Ardeleanu și de duo acrobatic Ludivine Furnon.
  • Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru micuțul geniu al matematicii Theodor Marcu și pentru cântărețul Erno Varga.
  • Pavel și Smiley i-au trimis în marea finală pe experta în dans pe hoverboard Daria Călugăru și pe imitatorul de sunete Gennady Tkachenko-Papizh.
ADVERTISEMENT