Life

Anunț de ultimă oră înaintea finalei Românii au Talent! Totul se va desfășura de acasă: „Va fi nebunie”

27.05.2020 | 12:33
Anunt de ultima ora inaintea finalei Romanii au Talent Totul se va desfasura de acasa Va fi nebunie
ADVERTISEMENT

Din cauza pandemiei de coronavirus, producătorii show-ului Românii au Talent s-au văzut nevoiți să renunțe la semifinalele live și să găsească o soluție inedită pentru acordarea premiului de originalitate. Astfel, telespectatorii au fost invitați vinerea trecută să urmărească în reluare cele mai bune 22 de momente ale acestui sezon și să voteze concurentul care merită să primească  cei 10.000 de euro puși în joc.

Decizia a stârnit un val de critici pe rețelele de socializare, mulți dintre fani reclamând faptul că nu li s-a permis să aleagă propunerile pentru această categorie, fiindu-le, în schimb, „băgate pe gât” prestații care, în opinia lor, nu ar fi meritat să ajungă atât de departe.

ADVERTISEMENT

Finala Românii au Talent se va desfășura de acasă, prin Skype

Reacțiile negative i-au determinat pe producători să se reorienteze rapid, astfel că marea finală, programată vineri, 29 mai, va fi live, la fel ca în ultimii ani. Din cauza crizei sanitare cu care se confruntă întreaga lume, jurații nu vor putea fi prezenți la aceeași masă, așa că vor urmări show-ul de acasă, cu telefoanele în față.

Cât despre concurenți, aceștia vor trebui să-și transforme pentru o seară propria sufragerie în cea mai importantă scenă pe care au urcat vreodată. Da, ați auzit bine. Momentele pregătite special pentru ultimul act al competiției vor fi prezentate direct de acasă, prin intermediul aplicației Skype.

ADVERTISEMENT

Se vor acorda premii în bani și pentru locurile 2 și 3

Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu jurații, toți concurenți, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, au declarat pentru click.ro surse din Pro TV.

În așteptarea spectacolului de vineri seara, a fost lansată o campanie online cu vedete ale trustului surprinse în propria locuință. Jorge se filmează stând pe canapea, elegant, pregătit de show, iar Geanina Ilieș renunță la ținuta obișnuită în favoarea unei rochii superbe. „Nu contează faptul că nu suntem în sală, noi tot la fel ne pregătim de spectacol”, transmit aceștia înaintea ediției speciale a emisiunii Românii au Talent, intitulată sugestiv. „Finala de acasă”.

ADVERTISEMENT

Și dacă tot suntem la capitolul premiere, trebuie să spunem că, pe lângă marele premiu în valoare de 120.000 de euro, se vor acorda bani și celorlalți concurenți care vor completa podiumul. Astfel, locul doi va primi 20.000 de euro, în vreme ce premiul pentru locul trei este ceva mai mic, dar deloc de neglijat: 10.000 de euro.

Concurenții din marea finală sunt cei care au obținut golden buzz în acest concurs. Fiecare jurat și cei doi prezentatori au apăsat de două ori butonul auriu.

ADVERTISEMENT
  • Astfel, Andra i-a trimis în finală pe Siena Vuscan (fetița din China cu voce superbă) și pe micuțul pianist Mihai Țigaret.
  • Finaliștii lui Florin Călinescu sunt cântăreții Radu Palaniță și Aura Marcu.
  • Mihai Petre a fost impresionat de micuța dansatoare Sara Ardeleanu și de duo acrobatic Ludivine Furnon.
  • Andi Moisescu a apăsat butonul auriu pentru micuțul geniu al matematicii Theodor Marcu și pentru cântărețul Erno Varga.
  • Pavel și Smiley i-au trimis în marea finală pe experta în dans pe hoverboard Daria Călugăru și pe imitatorul de sunete Gennady Tkachenko-Papizh.
ADVERTISEMENT