Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ivan, taxat după Dinamo – Universitatea Craiova: “Mă gândeam că mai stă vreo 3 etape”

Andrei Ivan nu a strălucit în victoria echipei sale pe terenul celor de la Dinamo și nu a fost iertat de analiștii Fanatik Superliga, în special Dănuț Lupu.
18.07.2023 | 11:20
Ivan taxat dupa Dinamo  Universitatea Craiova Ma gandeam ca mai sta vreo 3 etape
Ivan, taxat după Dinamo - Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA a revenit în forță și e în direct, în exclusivitate pe www.fanatik.ro de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri. De această dată, cei prezenți în studio au analizat partida Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, și au ajuns la o concluzie: Andrei Ivan nu s-a regăsit pe teren pentru că a jucat pe un post care îi este străin.

Ivan, taxat după Dinamo – Universitatea Craiova

Primul care a remarcat acest aspect a fost Andrei Vochin. ”Ivan declară că nu e fericit și nu se simte bine în partea dreaptă. S-ar putea să fie o problemă din punctul ăsta de vedere dacă nu reușesc să se omogenizeze”, a explicat Vochin. În discuție au intervenit fostul fotbalist Dănuț Lupu și Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

”Problema o să o aibă Ivan. E jucător de echipă națională și spui că nu poți să joci dreapta și poți numai stânga? Iarăși e o problemă aici?”, s-a plâns Lupu, considerând că un fotbalist adevărat trebuie să joace acolo unde e pus de antrenor. ”Da, dar vrei să spun ceva? Știi cum sunt oltenii, Ivan e un tip orgolios. Dacă o să mai facă două-trei meciuri proaste…”, a remarcat și Horia Ivanovici.

Cu sânge rece, Dănuț Lupu a sugerat că poate ar fi mai bine ca Andrei Ivan să rămână pe bancă trei etape, până își revine, moment în care fostul fotbalist Florin Gardoș și-a expus punctul de vedere referitor la acest caz. ”Mi se pare chiar după prima etapă să să spui chestia asta, foarte devreme. Mă gândeam că o să mai stea 2-3 meciuri, dacă o să ai evoluții așa și așa…”, a declarat Gardoș.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu nu s-a lăsat mai prejos și a insistat că e anormal ca un fotbalist care se consideră valoros să facă atâtea nazuri. ”Ați văzut meciul, da? A greșit niște pase elementare! Aia nu că joci dreapta sau stânga”, a comentat Lupu, fiind completat de Horia Ivanovici: ”Ba da, el așa a zis, că joc pe dreapta nu sunt fericit, nu pot, nu sunt eu”.

Concluzia a oferit-o tot Dănuț Lupu, comentând extrem de dur modul în care Ivan se comportă pe teren. ”Da aia nu e fotbalist și nu joacă la echipa națională. Numai pretenții. Băi, joci unde te pune antrenorul să joci. Dacă ești fotbalist, dacă nu ești fotbalist joci doar pe un post acolo și cu asta basta”, a transmis Lupu.

ADVERTISEMENT

A intervenit, din nou, analistul Andrei Vochin, cel care e curios să vadă dacă Andrei Ivan va primi șansa să joace pe stânga, deci va face rocada cu Alex Mitriță. ”Sunt curios dacă la meciul următor, prin absurd să zicem, că nu le facem noi echipa, va juca Ivan stânga și Mitriță dreapta. Ce va zice Mitriță? Și așa trebuie să pui problema. Mitriță, tu poți să joci dreapta? Că mai vrea să joace și Ivan stânga. Dar, de la Ivan aștepți să facă, dacă joacă în stânga, ce a făcut Mitriță aseară, să le câștige meciul”, a comentat Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA e cu siguranță locul unde orice iubitor al fotbalului are ocazia să primească informații în exclusivitate, pe lângă reacțiile spumoase venite din partea unor nume grele din fotbalul românesc. Emisiunea poate fi urmărită LIVE pe www.fanatik.ro de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri NUMAI pe homepage-ul site-ului FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pentru cei care vor să revadă emisiunea sau să o urmărească în premieră, aceasta e disponibilă de la 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK, pe pagina Facebook Horia Ivanovici Oficial și pagina de Facebook Fanatik. Important, pentru a primi în timp real notificările nu uitați să dați LIKE și URMĂREȘTE acestor pagini de Facebook. Invitați permanenți ai emisiunii FANATIK SUPERLIGA sunt foștii mari fotbaliști Adrian Ilie, Florin Gardoș, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Dănuț Lupu, precum și antrenorul Vivi Răchită. Nu vor lipsi din studio nici directorul FRF Mihai Stoichiță, alături de jurnaliștii Andrei Vochin, Alin Buzărin și Cristi Coste.

Andrei Ivan, taxat dur

ADVERTISEMENT