Sport

Ivan Toney, cu moralul la pământ după cele 8 luni de suspendare: “E dificil, începi să te îngrași”

Ivan Toney se pregătește de revenirea pe teren după o pauză de 8 luni. Unul din cei mai curtați atacanți din Premier League a fost suspendat din cauza pariurilor sportive.
14.01.2024 | 18:49
Ivan Toney cu moralul la pamant dupa cele 8 luni de suspendare E dificil incepi sa te ingrasi
Ivan Toney se pregateste sa revina pe gazon dupa o pauza de 8 luni
ADVERTISEMENT

După o suspendare de 8 luni, atacantul englez Ivan Toney se pregătește să revină pe terenul de fotbal, punând capăt unei perioade dificile marcate de încălcarea regulilor privind pariurile sportive.

Ivan Toney a primit o suspendare de 8 luni

Sancțiunea primită în luna mai a anului trecut pare să fi avut un impact profund asupra perspectivei lui Toney asupra fotbalului, acesta recunoscând într-un interviu recent că, în primele etape ale suspendării, pasiunea pentru acest sport începuse să scadă.

ADVERTISEMENT

“Nu m-am mai uitat la fotbal o perioadă. Urmăream doar meciurile lui Brentford, dar în general le lăsam ca sunet de fundal. Într-un fel, m-am pedepsit singur. După aceea am realizat că acest lucru nu mă ajută.

A fost un moment în care m-am dezîndrăgostit de fotbal. Dar, până la urmă, fotbalul este tot ceea ce știu. Absența de la meciuri și lipsa colegilor din jurul meu au fost foarte greu de digerat. E dificil să te antrenezi singur. Înainte să-ți dai seama, începi să te îngrași.

ADVERTISEMENT

La început am zis că o las mai moale, dar oamenii din jurul meu nu mi-au permis. Cred că sunt într-o formă mai bună acum, decât la începutul suspendării. Am slăbit și merg la sala de forță regulat”, a declarat Ivan Toney.

Toney va reveni pe teren la finalul acestei luni

Ivan Toney, în vârstă de 27 de ani, cunoscut pentru forma excelentă din sezonul trecut, încheiat cu prima sa convocare la echipa națională în martie 2023, a fost suspendat în urma încălcării regulilor pariurilor.

ADVERTISEMENT

Deși numele său a fost asociat cu transferuri către cluburi prestigioase precum Arsenal și Chelsea, Brentford a stabilit un preț considerabil de 116 milioane de euro, semn că clubul își dorea să își păstreze atacantul la echipă.

În timpul suspendării sale, Toney a mărturisit că s-a și-a pierdut din pasiune. Cu toate acestea, aprecierea pentru susținerea primită de la Brentford în timpul perioadei sale dificile pare să fi fost un factor esențial în decizia sa de a rămâne la echipă.

ADVERTISEMENT

Revenirea lui Toney pe terenul de joc este așteptată cu nerăbdare de către fani și antrenorul Thomas Frank. Prima șansă de a-l vedea în acțiune din nou va fi în meciul de Premier League împotriva lui Nottingham Forest, programat pe 20 ianuarie. Cu o medie impresionantă de un gol la două meciuri de Premier League, Toney speră să aducă un aport semnificativ echipei sale în lupta pentru evitarea retrogradării.

 

ADVERTISEMENT