Life

Ivana Knoll, informații despre planurile de viitor. Ce vrea să facă cea mai frumoasă femeie de la Mondiale

Ivana Knoll, detalii despre ce vrea să facă în următorii ani. Ce a anunțat cea mai frumoasă tânără după ce s-a încheiat Cupa Mondială 2022 .
21.12.2022 | 16:06
Ivana Knoll informatii despre planurile de viitor Ce vrea sa faca cea mai frumoasa femeie de la Mondiale
Ivana Knoll, detalii despre ce vrea să facă în următorii ani. Ce a anunțat cea mai frumoasă tânără după ce s-a încheiat Cupa Mondială 2022. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tânăra care a fost prezentă pe stadionul Lusail, la finala Argentina – Franța, a oferit câteva informații despre planurile de viitor. Ce vrea să facă frumoasa brunetă, supranumită „cea mai frumoasă femeie de la Mondiale”.

Ivana Knoll, detalii despre ce vrea să facă în următorii ani. Ce a anunțat cea mai frumoasă tânără după ce s-a încheiat Cupa Mondială 2022

Ivana Knoll s-a remarcat încă de la primele meciuri disputate la Cupa Mondială din Qatar a devenit foarte cunoscută în social media. Tânără din Croația are peste 3,5 milioane de urmăritori pe Instagram, după ce anterior competiției avea 600.000.

ADVERTISEMENT

Cea mai frumoasă prezență de sex feminin de la Mondiale a început să fie foarte populară. Cea mai importantă realizare a brunetei, care a fost finalistă Miss Croația în 2016, este faptul că a primit viză pentru Statele Unite ale Americii.

În următorii trei ani modelul va locui în Miami, după ce în ultima vreme și-a împărțit timpul între țara natală și cea ”adoptivă”. Tânăra le-a mulțumit tuturor și este foarte fericită că visul său a devenit realitate în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

„Am reușit! Fără complicații, mi-am demonstrat extraordinarele abilități de model și influencer. De acum, pot lucra în SUA, pentru următorii 3 ani.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au ajutat în această călătorie. SUA, vin”, a scris Ivana Knoll, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

Cine este Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială

Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială 2012, s-a născut în Frankfurt, Germania, unde a locuit în primii 8 ani de viață. Ulterior, familia sa s-a stabilit în Croația. Tânăra a studiat la un liceu privat în Bosnia & Herțegovina.

Mai târziu, vedeta a absolvit o specializare de design în Croația, la Zagreb, după care a făcut facultatea la Rijeka. Prima sa meserie a fost cea de fotomodel, pasiune pe care o are de la o vârstă foarte fragedă. În plus, a fost finalistă la Miss Croația 2016.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Ivana Knoll a ales să devină designer vestimentar și a pus bazele unei companii care se axează pe lenjerie intimă. În momentul de față, frumoasa brunetp promovează vestimentația în culorile tradiționale ale steagului croat.

ADVERTISEMENT
Tags: