Fotbal international

Cea mai frumoasă femeie din lume susține SUA la Mondiale

Paige Spiranac, celebra jucătoare de golf, i-a înnebunit pe fani înainte de Campionatul Mondial din Qatar, unde va susține în mod firesc Statele Unite ale Americii.
21.11.2022 | 18:24
Paige Spiranac are 3,7 milioane de fani și e considerată cea mai sexy femeie din lume. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Americanca a devenit virală pe internet după ce a pozat provocator într-un tricou extrem de decoltat, pe care scria mare USA.

Paige Spiranac, cea mai frumoasă femeie din lume, e fanul numărul unu al SUA la Campionatul Mondial din Qatar

Cea mai sexy jucătoare de golf din lume încearcă să își mențină statutul și a pozat extrem de provocator. Fotografiile sale au devenit în scurt timp virale.

ADVERTISEMENT

Întrebată ce națională va susține la Campionatul Mondial din Qatar, Paige Spiranac a răspuns cu un calup de poze care le-a aprins imaginația celor 3,7 milioane de urmăritori.

Chiar dacă nu va fi prezentă în Qatar, superba blondă din Colorado e fanul numărul unu al naționalei Statelor Unite ale Americii la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT
Paige Spiranac, fana numărul unu al SUA la Campionatul Mondial din Qatar
Paige Spiranac, fana numărul unu a SUA la Campionatul Mondial din Qatar

SUA e departe de a fi una dintre favorite la Mondialul din Qatar. Cea mai bună clasare a fost locul 3, chiar la prima ediție din 1930. Americanii fac parte din Grupa B, cu Anglia, Iran și Țara Galilor.

Paige Spiranac are mai mulți fani decât Tiger Woods, care a scris istorie în golf

Paige Spiranac e una dintre cele mai urmărite personalități sportive din Statele Unite. Are mai mulți fani chiar și decât legenda golfului, Tiger Woods, care are doar trei milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

Focoasa americancă s-a amuzat pe seama acestui subiect: „Bărbaților le plac golful și sânii”, a scris Paige pe Twitter.

Sexy-jucătoarea de golf cu origini croate a practicat inițial gimnastica și visa să ajungă la Jocurile Olimpice. După o accidentare gravă la genunchi s-a reorientat către golf.

ADVERTISEMENT

A avut rezultate notabile în perioada junioratului, a reușit să ajungă în primele 20 de jucătoare ale lumii, însă apoi a intrat la facultate.

Din 2016 a trecut la seniori, iar în luna martie a acestui an Paige Spiranac a anunțat că a divorțat de fostul ei antrenor, Steve Tinoco.

Paige Spiranac, surprinsă după ce a fost declarată cea mai sexy femeie din lume de revista britanică Maxim

Paige Spiranac a fost extrem de surprinsă de premiul pe care l-a primit din partea revistei care are lunar peste 2,5 milioane de cititori: „Cred că am distrus Instagramul. Am intrat să văd postarea mea și dispăruse. Așa că o încerc din nou. Sunt foarte onorată să fiu desemnată cea mai sexy femeie în viață de revista Maxim în acest an. Când am aflat vestea, am întrebat întruna ‘Ești sigur?’. Nu îmi venea să cred.

A fi sexy înseamnă să ai încredere și să te simți bine în propria piele. Mereu am încercat să fiu corectă față de mine, într-un mod neconvențional. Acum sunt mândra să le calc pe urme atâtor femei incredibile care au avut acest titlu înaintea mea”.

Paige Spiranac, probleme cu Liga Profesionistă de Golf din cauza fustelor scurte și a decolteelor la turnee

Paige Spiranac a fost avertizată de către oficialii Ligii Profesioniste Feminine de Golf din cauza vestimentației îndrăznețe și provocatoare pe care o afișa la turnee.

LPGA i-a impus un cod de conduită mai sever, ceea ce a nemulțumit-o: „După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus iritată Paige Spiranac.

Paige are simțul umorului și a mai postat recent un video care a devenit viral, invocând „probleme cu sunetul”.

Paige Spiranac a vrut să se sinucidă după ce a fost amenințată de fani

Paige Spiranac a trecut și prin momente mai dificile. A fost amenințată cu moartea după ce a spus în glumă că nu îi place echipa de baseball San Diego Padres.

Ba chiar s-a gândit la sinucidere; „Până la urmă am spus că-mi pare rău pentru că primeam amenințări cu moartea. Oamenii îmi ziceau ceva de genul ‘vino la El Cajon (n.r. – oraș în San Diego County) și o să te tăi’. Cineva mi-a spus că sunt un star porno expirat și că nu am dreptul să vorbesc despre baseball”.

Americanca le ține pumnii fotbaliștilor din SUA, care vor debuta la Campionatul Mondial din Qatar cu Țara Galilor, luni, 21 noiembrie, ora 21:00.


  • Cota GET’S BET pentru SUA: 1,96 este cota pentru „SUA se califică în optimi”. Vezi aici toate cotele.

ADVERTISEMENT
Tags: