Sport

Ivaylo Petev și-a fixat obiectivul pentru Universitatea Craiova – Poli Iași: „Să ne revanșăm”

Ivaylo Petev așteaptă cu sufletul la gură confruntarea dintre Universitatea Craiova și Poli Iași pentru a-și lua revanșa în fața suporterilor după înfrângerea de la Sibiu.
14.12.2023 | 14:53
Ivaylo Petev sia fixat obiectivul pentru Universitatea Craiova  Poli Iasi Sa ne revansam
Ivaylo Petev și-a fixat obiectivul din Universitatea Craiova - Poli Iași. Bulgarul țintește cele trei puncte. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova și Poli Iași se întâlnesc sămbătă, de la ora 17:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Ivaylo Petev i-a pus gând rău lui Leo Grozavu. Tehnicianul bulgar cere mobilizare pentru a câștiga cele trei puncte în fața suporterilor „alb-albaștrii” după prima înfrângere din mandatul său cu FC Hermannstadt.

Ivaylo Petev și-a fixat obiectivul din Universitatea Craiova – Poli Iași: „Trebuie să facem tot posibilul”

„Alb-albaștrii” se pregătesc pentru ultima partidă din 2023 pe stadionul „Ion Oblemenco” cu Poli Iași, iar Ivaylo Petev are așteptări mari de la elevii săi. Bulgar a avut reproșuri pentru jucători după înfrângerea cu FC Hermannstadt și acum își dorește ca „juveții” să arate o altă față cu moldovenii.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să facem tot posibilul să câștigă, doar pentru noi. Fiecare trebuie să se revanșeze pentru ceea ce am făcut etapa trecută când am pierdut. Trebuie să găsim o viziune bună și să ne luptăm pentru cele trei puncte, astea sunt așteptăriile mele.

Cel mai bun lucru la fotbal este că în fiecare săptămână poți să repari și noi a trebuit să reparăm. Trebuie să ne învățăm lecția din meciul care a trecut și să arătăm mai bine, este foarte clar că nu putem să câștigăm 40 de meciuri din 40, multe cluburi mari din lume nu reușesc acest lucru.

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne uităm la noi, să jucăm cu o energie bună și să câștigăm cele trei puncte. Săptămâna a fost normală, nimic diferit de ceva. Sunt sigur că nici jucătorii nu se simt foarte bine după această pierdere și încă o dată spun că trebuie să ne revanșăm pentru meciul trecut”, a spus Petev.

Ivaylo Petev anunță revenirea lui Lyes Houri: „S-a antrenat cu noi”

Ivaylo Petev își dorește să termine anul 2023 pe poziția secundă cu Universitatea Craiova și șase puncte din ultimele două partide rămase. Tehnicianul anunță și că Lyes Houri a revenit la antrenamentele „alb-albaștrilor” după aproximativ două săptămâni.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne străduim în meciul în care urmează să fim mai convingători în apărare. Totul depinde de noi, sper și cred în acest lucru și în fiecare meci trebuie să dovedim și dacă merităm o să reușim (n.r. să termine 2023 pe locul doi). 

Știu un singur lucru, nu există un meci ușor. În fiecare meci trebuie să dăm 100%, prin această modalitate putem să ne dezvoltăm și să ne atingem potențialul maxim. Important este cum arătăm la meci, când sunt perioadele de transferuri fiecare vrea să ia ceva bun și să arate mai bine, dar să terminăm aici și după vedem.

ADVERTISEMENT

Dacă erau sănătoși jucau amândoi, nu ne mai întoarcem înapoi. Omul învață din greșeli, cel mai bine este să înveți din greșelile altuia. În ultimele două săptămâni a avut și el probleme, în ultimele trei zile s-a antrenat cu noi și sper să și mâine”, a declarat tehnicianul bulgar.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,45 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Poli Iași