Life

Iza de la Mireasa, imagine emoționantă cu fetița ei. Cum l-a surprins pe Blaze alături de fiica lor, Jessica

Iza de la Mireasa a publicat o imagine emoționantă alături de fetița ei. Cum l-a surprins pe Blaze alături de fiica lor, Jessica Ilinca.
01.09.2023 | 15:04
Iza de la Mireasa imagine emotionanta cu fetita ei Cum la surprins pe Blaze alaturi de fiica lor Jessica
Iza de la Mireasa, imagine emoționantă cu fetița ei și a lui Blaze. foto Antena 1
ADVERTISEMENT

Iza de la Mireasa, imagine emoționantă cu fetița ei. Cum l-a surprins aceasta pe Blaze alături de fiica lor.

Iza de la Mireasa, imagine emoționantă cu fetița ei și a lui Blaze

Concurenta este foarte mândră de fetița ei dar și de tatăl acesteia. Iza a postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare cu Blaze, fostul concurent de la mireasă și fetița lor, pe nume Jessica.

ADVERTISEMENT

Și descrierea făcută la imaginea respectivă dă de înțeles că Iza este extrem de fericită alături de Blaze. Mai mult, ea așteaptă cu nerăbdare primele sărbători de iarnă în trei!

„Vă iubesc de nu mai pot! Hai cu Crăciunul!”, a scris Iza de la Mireasa, în dreptul fotografiei de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Iza și Blaze au participat împreună la emisiunea Mireasa de la Antena 1 și au plecat împreună de acolo. După ce s-au cunoscut în sezonul 3 al acestui show matrimonial, ei chiar voiau să se căsătorească dar au întâmpinat niște probleme cu actele.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iza (@izabela_okpata)

Blaze și Iza s-au căsătorit după Mireasa și au devenit părinți

Aceștia au făcut marele pas în afara competiției și acum au împreună și o fetiță, pe Jessica Ilinca.

ADVERTISEMENT

Blaze era în culmea fericirii după ce a aflat că este tată de fetiță și abia aștepta să își vadă soția și pe micuța născută, care acum are deja câteva luni de viață.

„Eu sunt foarte bine, le-am văzut pe prințesa mea și pe regina mea. Sunt plin de emoții, nici nu pot vorbi! Sunt foarte fericit că mama este bine, fata este bine și suntem foarte fericiți. Jessica Ilinca.

ADVERTISEMENT

Eu am pus Jessica, pentru că înseamnă ceva din biblie, iar soția mea i-a pus numele Ilinca”, a declarat Blaze, potrivit spynews.ro.

Fanii cuplului format în timpul emisiunii Mireasa au fost foarte fericiți să vadă că Blaze și Iza se înțeleg bine și după terminarea competiției și acum au devenit părinți. Relația lor continuă în ciuda reticenței familiei lui Blaze referitoare la o căsătorie între el și Iza.

ADVERTISEMENT