Life

Ce mesaj i-a transmis Izabela lui Blaze la plecarea războinicului la Survivor România. Cum s-a fotografiat ex-concurenta Mireasa

Izabela s-a despărțit cu greu de Blaze, unul dintre războinicii de la Survivor România 2022. Finalista sezonului 3 a emisiunii Mireasa i-a transmis un mesaj soțului.
11.01.2022 | 12:58
Ce mesaj ia transmis Izabela lui Blaze la plecarea razboinicului la Survivor Romania Cum sa fotografiat exconcurenta Mireasa
Izabela îl va susține pe soțul ei, Blaze, la Survivor România. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Izabela îi duce deja dorul lui Blaze, după ce acesta a pornit spre Republica Dominicană, acolo unde se va filma cel de-al doilea sezon Survivor România.

Fosta concurentă de la Mireasa și-ar fi dorit să plece cu el, ba chiar a postat o fotografie care sugerează că i-ar fi plăcut să o ia în bagaj.

ADVERTISEMENT

Tânăra îl va susține pe soțul ei din fața micului ecran și se va ocupa de paginile sale de pe rețelele de socializare, ținând astfel legătura cu fanii în locul său.

Izabela îi duce deja dorul lui Blaze, concurent la Survivor România

„Deja îmi este dor de tine. Te iubesc mult. Fii tare”, a scris Izabela în mediul online, unde a postat o fotografie cu ea în troller.

ADVERTISEMENT

Blaze este unul dintre concurenții-surpriză de la Survivor România! Youtuber-ul s-a făcut remarcat în show-ul Mireasa de la Antena 1.

Pe numele său complet, Godspower Morris Okpata, acesta a devenit în scurt timp cunoscut, astfel încât producătorii de la Antenă l-au cooptat și pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”.

ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela au fost singurii concurenți care nu au vrut să se căsătorească în finala Mireasa 3. Au pierdut astfel marele premiu deoarece și-au dorit să vadă cum va funcționa relația lor în afara casei.

Imaginea postată de Izabela, soția lui Blaze de la Survivor România. Foto: Instagram

Cine este GP Blaze

Pe măsură ce au văzut că se înțeleg bine și pot face casă bună împreună, aceștia erau tot mai convinși să devină soț și soție. Au făcut cununia civilă la Bacău, acolo de unde este Izabela, iar până la ora asta au dovedit că marele premiu de la Mireasa nu a fost banii pentru ei, ci iubirea pe care au câștigat-o.

ADVERTISEMENT

Războinicul pe care telespectatorii îl vor putea urmări la PRO TV, din 16 ianuarie, a ajuns în România ca student. Acesta s-a născut în Nigeria, iar copilăria sa a fost marcată de multe probleme, cea mai mare dintre ele fiind sărăcia.

A vrut să-și facă un rost în lume, așa că a ajuns cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

„Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor.

Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine. Eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media”, s-a descris recent GP Blaze.

ADVERTISEMENT