Life

Jador a ajuns la detectorul de minciuni! Adevărul despre relația cu Andreea Bălan și retragerea din muzică

Jador s-a supus detectorului de minciuni, într-un vlog postat pe YouTube de Antonio Pican. Ce a zis de relația cu Andreea Bălan?
24.06.2023 | 16:52
Jador a ajuns la detectorul de minciuni Adevarul despre relatia cu Andreea Balan si retragerea din muzica
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan și retragerea din muzică. Foto: YouTube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a lămurit câteva din lucrurile care s-au scris despre el, printre care și apropierea de Andreea Bălan. A fost sau nu ceva între cei doi? E adevărat că acesta se va retrage din muzică sau e doar o strategie de marketing?

Jador, la detectorul de minciuni. Poligraful arată că a avut mai mult decât o prietenie cu Andreea Bălan

Detectorul de minciuni al lui Pican a scos la iveală o serie de secrete din viața lui Jador. Manelistul a stârnit multe controverse în ultima perioadă, de la cele legate de muzică până la viața amoroasă.

ADVERTISEMENT

Cântărețul băcăuan de muzică de petrecere a vorbit și despre boala sa. A zis că nu e o boală rară, dar e una gravă și că îi e foarte teamă de operație. Nu a vrut să ofere prea multe detalii, însă a zis că speră să nu aibă același diagnostic precum Ionuț Cercel, care a avut probleme cu corzile vocale.

„Nu e o boală rară, dar e o boală gravă. Nu vreau să vorbesc despre asta. Tu știi despre ce este vorba”, a spus Jador, iar detectorul a arătat că a fost sincer.

ADVERTISEMENT

Una din minciunile pe care le-a spus, conform detectorului, are legătură cu banii pe care îi câștigă din muzică. Un alt neadevăr este legat de relația cu… Andreea Bălan.

Retragerea din muzică a manelistului e bătută-n cuie

Întrebat de Antonio dacă a avut mai mult de o relație de prietenie cu Andreea Bălan, Jador a răspuns că nu. Detectorul de minciuni a dat verdictul: „Este fals”. Jador a zâmbit complice și n-a vrut să insiste prea mult pe acest subiect, spunând, râzând, că e aparatul stricat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Jador a mai zis că nu a făcut niciodată mai mult de 50.000 de euro într-o seară de cântat. Și aici a mințit, potrivit poligrafului.

Cântărețul a confirmat, printre altele, faptul că are de gând să se însoare cu partenera sa, Hoder, informație pe care FANATIK a dezvăluit-o recent.

ADVERTISEMENT

Cât despre retragerea din muzică, aceasta se va produce și nu e vorba de nicio strategie de marketin. „Da, o să mă las de muzică din decembrie”, a spus ușor întristat Jador.

 

ADVERTISEMENT