Life

Se însoară Jador? Dezvăluiri de ultim moment despre celebrul manelist: „Este foarte îndrăgostit”

Jador este îndrăgostit până peste cap de iubita lui. Chiar dacă afirma în trecut că nu se gândește la însurătoare, tânăra i-a schimbat percepția.
19.06.2023 | 15:30
Se insoara Jador Dezvaluiri de ultim moment despre celebrul manelist Este foarte indragostit
Jador se însoară_! Artistul și iubita lui pregătiți să facă următorul pas
ADVERTISEMENT

Jador este, din nou, cuprins de fiorii dragostei. Artistul este un mare amator de femei frumoase și relații tumultoase. Nu este de mirare, așadar, că Jador iubește, din nou. După relațiile tumultoase cu Ella Tina și Georgiana, dar și flirturile cu regina Tiktok, Andreea Bostănică, manelistul și-a găsit liniștea. Cântărețul de manele nu a mai stat pe gânduri și deja i-a pus inelul pe deget. Jador și iubita lui sunt pregătiți să treacă la următorul nivel.  FANATIK are detalii și informații exclusive.

Jador, la un pas să se însoare cu actuala iubită, iar pregătirile sunt în toi

Celebrul cântăreț și-a găsit liniștea în brațele unei tinere pe nume Alexandra Dobia. Cu toate că la început nu au dorit să își afișeze relația, manelistul „bătând și pe la alte uși”, acum lucrurile s-au schimbat. Recent, Jador și-a declarat public iubirea pentru Alexandra, spre bucuria tinerei.

ADVERTISEMENT

Mai mult, din informațiile obținute de FANATIK cei doi și-ar putea oficializa relația la sfârșitul acestei săptămâni. Simpaticul manelist își va lua inima în dinți și va face un pas important în relația cu frumoasa șatenă. Cei doi își vor jura iubire veșnică.

Declarațiile apropiaților despre nunta lui Jador și a iubita secretă: „Și-au găsit liniștea”

Jador și cea care îi va deveni soție se înțeleg de minune. Femeia este în viața artistului de aproape un an și se pare că l-a cucerit definitiv. Ea este cea care l-a determinat pe Jador să se pună în genunchi și să îi adreseze întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”. Apropiații artistului ne confirmă sentimentele puternice pe care Jador le are pentru Alexandra Dobia.

ADVERTISEMENT

„El este foarte îndrăgostit de ea. Chiar pot spune că și-au găsit liniștea și ea, și el. Sunt împreună de câteva luni bune, aproape se face un an”, au dezvăluit apropiații cuplului, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Mai mult, se pare că artistul a făcut gesturi de dragoste constant pentru Alexandra în acest an. Din informațiile obținute de FANATIK, cântărețul din trending a fugit până în Spania după iubita lui după o ceartă. Nu degeaba, cântă Jador piese în care ne spune cum ar pleca și la capătul lumii pentru iubire.

ADVERTISEMENT

„Îmi amintesc un moment în care erau separați. Se certaseră, iar ea plecase în Spania. Atunci, el și-a făcut bagajul și a plecat după ea” , au mai spus apropiații pentru FANATIK.

Jador a plecat și în trecut după Alexandra Dobbia la mii de kilometri de România

Așa cum vă dezvăluiam în urmă cu șapte luni, artistul a plecat până în Germania pentru tânăra Alexandra. FANATIK  a obținut atunci, în exclusivitate, imaginile cu cei doi în ipostaze tandre.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a cântat într-un club din Augsburg, însă, după ce a coborât de pe scenă, artistul a avut grijă de iubita lui. A făcut-o să se simtă ca o regină, a sărutat-o cu foc și a ținut-o în brațe.

Jador si noua iubita, saruturi si mangaieri tandre
Jador si noua iubita, saruturi si mangaieri tandre

 

Jador și Alexandra Dobia au o relație foarte apropiată, însă discretă, drept dovadă stau micile tachinări ale artistului cu alte domnișoare. Se pare că atât plânsetele după fosta, Georgiana, cât și avansurile către Ella Tina și Andreea Bostănică, au fost pentru Jador doar un paravan. Astfel, artistul a reușit, până ca FANATIK să îi prindă în „flagrant”, să o țină pe Alexandra ascunsă.

Ce declarație i-a făcut Jador viitoarei soții și cum o alintă pe iubita lui

Recent, Jador nu s-a mai ascuns și a publicat o imagine în care era alături de Alexandra Dobbia. Manelistul i-a făcut și o declarație frumoasei șatene, iar dreptul imaginii a scris: „Tu ești motivația mea, muza mea, singura persoană pe care nu aș vrea să o pierd cu orice preț.

Te iubesc din toată inima mea pentru că ai făcut ca viața să merite să fie trăită în fiecare zi. De fiecare dată când îți văd chipul, nu pot să nu mă simt binecuvântat că m-ai onorat cu dragostea ta. Ești visul meu devenit realitate și te voi prețui pentru totdeauna”.

Intimitatea de care se bucură cei doi a dus la ”porecle”, manelistul o alintă ”Hoder” pe tânăra care i-a pus inima pe jar. Alexandra este o domnișoară care pare să pună cariera pe primul plan. Acesta este și motivul pentru care iubita lui Jador este o studentă eminentă la o facultate de prestigiu din Germania.

ADVERTISEMENT
Tags: