Life

Jador a dat lovitura fără să știe! Concurentul de la Survivor România va exploda de fericire când va afla

09.03.2021 | 17:45
Jador a dat lovitura fara sa stie Concurentul de la Survivor Romania va exploda de fericire cand va afla
ADVERTISEMENT

Jador a dat marea lovitură chiar în timp ce concurează la Survivor România și habar nu știe! Manelistul va afla cu siguranță vestea cea mare după ce va veni din Republica Dominicană și cu siguranță va fi extrem de fericit.

Cântărețul a ajuns la peste un milion de urmăritori pe pagina de Instagram, semn că este din ce în ce mai popular. Persoana care administrează pagina băcăuanului în timp ce acesta se află în reality-show-ul de la Kanal D a mulțumit în numele lui tuturor celor care îi sunt alături într-un număr atât de mare.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc dragilor, pentru că datorită vouă Jador a ajuns la  1milion de urmăritori”,  este mesajul postat pe pagina concurentului de la Survivor România.

Jador bifează succes după succes

Ionuț Dumitrache, pe numele său, este unul din cei mai populari artști din România. Jador, cum e cunoscut sub numele de scenă, a devenit cunoscut în urma participării în reality-show-ul „Puterea dragostei” unde s-a înscris pentru a-și găsi dragostea.

ADVERTISEMENT

Succesul său muzical început în urmă cu doi ani, melodiile sale fiind mai mereu în trending pe Youtube. Până la participarea la Survivor, Jador a avut propriul său reality-show la Antena Stars, în care le-a arătat fanilor tot ce făcea în fiecare zi.

În competiția filmată în Republica Dominicană, Jador este unul din cei mai controversați concurenți, lumea fiind împărțită în două când vine vorba despre el.

ADVERTISEMENT

Manelistul are șanse mari să câștige Survivor România

Mulți spun că are un comportament exagerat și că joacă teatru, în timp ce alții îi iau apărarea și spun că este natural, neavând nicio strategie.

Fanii emisiunii cred că manelistul are toate șansele să ajungă în marea finală, ba chiar este unul din potențiarii câștigători ai actualului sezon, alături de Zanni sau Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Mulți asociază concursul pe care îl face cu cel al lui Giani Kiriță de la Exatlon, fotbalistul remarcându-se și el în conflicte.

 

ADVERTISEMENT