Life

Jador a spus adevărul despre ”dispariția” din online. Ce a pățit, de fapt, artistul

Jador a făcut o dezvăluire care i-a luat prin surprindere pe cei care-l urmăresc în social media. Fostul concurent de la Survivor România nu mai este activ.
19.07.2022 | 19:16
Jador a spus adevarul despre disparitia din online Ce a patit de fapt artistul
Jador, adevărul despre lipsa din social media. Ce i s-a întâmplat cântărețului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul a spus adevărul despre ”dispariția” din online, după ce nu a mai postat nimic de câteva zile. Vedeta a mărturisit ce a pățit, de fapt, precizând că va reveni pe social media atunci când lucrurile vor fi în favoarea sa.

Jador, adevărul despre lipsa din social media. Ce i s-a întâmplat cântărețului

Jador și-a închis contul de pe Instagram și a rămas activ numai pe Facebook, acolo unde nu postează foarte des. Acum fostul concurent al show-ului Spash! Vedete la apă spune de ce a luat această decizie în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Fostul Faimos de la Survivor România a spus adevărul despre ”dispariția” de pe social media, precizând că a luat foarte mult în greutate. Acesta ar fi motivul pentru care artistul nu mai postează imagini și filmări.

„Știu că nu am mai postat. M-am îngrășat mult și mi-e rușine de cum arăt. Așa că așteptați puțin de tot să devin decent din punct de vedere fizic”, a scris Jador pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a reușit să slăbească foarte mult în timpul filmărilor din Republica Dominicană, dar ulterior a luat câteva kilograme în plus și a ajuns la 90 de kilograme. Se pare că nu a avut niciodată această greutate.

Jador, disperat că s-a îngrășat după Survivor România

Jador povestea în urmă cu ceva vreme că s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate după lunile petrecute în jungla dominicană. Artistul s-a îngrășat după Survivor România, dar a avut și alte mici neplăceri.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cântăreț de muzică de petrecere a luat foarte mult în greutate după reality show, dar s-a confruntat și cu căderea părului de la stres, statul în soarele puternic și din cauza faptului că a răbdat de foame.

„Mă chinui acum să-mi țin organismul în frâu. Tu nu vezi că eu sunt mai mare ca tine acum. Am 90 de kilograme. N-am avut niciodată atât de mult. M-am îngrășat.

ADVERTISEMENT

Și știi cum mănânc? Azi am mâncat o ciorbă. Organismul asimilează tot că îi e frică să nu ajung iar în starea aia de acolo”, spunea vedeta în podcast-ul moderat de Cătălin Moroșanu pe Youtube.

ADVERTISEMENT
Tags: