Life

Adevărul despre accidentarea lui Jador la Survivor România. Ce a declarat medicul din competiție

Jador a suferit o accidentare serioasă în timpul competiției sportive Survivor România, fiind eliminat oricât de mult și-ar fi dorit să ajungă să lupte în marea finală. Medicul care l-a tratat dă acum cărțile pe față.
29.07.2021 | 08:28
Adevarul despre accidentarea lui Jador la Survivor Romania Ce a declarat medicul din competitie
Adevărul despre accidentarea lui Jador la Survivor România. Ce a declarat medicul din competiție. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

„Tata Teo”, așa cum este numit doctorul care i-a tratat pe concurenții din Republica Dominicană, a mărturisit că artistul de muzică de petrecere s-a încăpățânat să intre pe trasee, deși starea de sănătate nu-i permitea acest lucru.

Jador nu a vrut sub nicio formă să se recupereze în totalitate, în spital, luptând inclusiv în cârje alături de Faimoșii de la Survivor România. Din păcate, acest lucru l-a afectat și s-a accidentat din nou.

ADVERTISEMENT

Jador, accidentare serioasă la Survivor România. Medicul care l-a tratat a spus totul despre suferința Faimosului

Cântărețul de muzică de petrecere a avut dureri cumplite de spate, dar tot a luptat până la capăt. Accidentarea de la picior nu l-a ținut departe de teren, medicul din Republica Dominicană declarând că Jador făcea numai ce voia.

„Jador a făcut o glumă acolo și a spus că nu vrea să mă mai vadă pentru că eram mereu cu gura pe el și el e năbădăios. Spunea «stau» și plecam eu și făcea ce voia el.

ADVERTISEMENT

Ce nu s-a văzut la televizor este că el a fost pe tratament, cred că două săptămâni și ceva. Era cineva cu el, să aibă grijă că are tot ce îi trebuie acolo.

Nu aș putea să spun că ar fi rezistat până la final, cu durerile de spate, dacă nu s-ar fi accidentat la spital. Tot timpul spunea că vrea să rămână în competiție, eram în discuții de genul ăsta, așa e Jador până la urmă. 

ADVERTISEMENT

Trebuia să mă cert cu el la propriu, ca până la urmă să se întoarcă, cum s-a întors cu orteză și cârjă, ca să-l reintroducem în atmosferă, să nu mai stea singur acolo.

S-ar fi recuperat mult mai bine dacă ar fi stat în camera de hotel. Era parțial recuperat când a spus că vrea să intre din nou și s-a întâmplat ce s-a întâmplat”, a declarat medicul de la Survivor România pentru „Ștafeta mixtă”, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Jador, dezamăgit că a fost eliminat de la Survivor România, pe motive medicale

Jador a înțeles foarte greu că nu poate continua să lupte pentru marele premiu în condițiile în care nu stătea deloc bine la capitolul sănătate. După certuri și discuții cu „tata Teo”, Faimosul a acceptat că recuperarea este mult mai importantă.

Artistul nu a mai primit acceptul medicului să intre pe traseele de la Survivor România, abia la întoarcerea acasă realizând că și-a pus sănătatea în pericol, după ce a stat cu piciorul în ghips mai bine de o lună.

Vedeta are nevoie de operație, precizând la un moment dat că are meniscul rupt în trei locuri. Totodată, Jador a recunoscut că nu a ținut cont de sfaturile medicului.

ADVERTISEMENT