Life

Jador, anunț de ultim moment pentru fanii săi. Artistul se retrage din online. ”Să nu vă speriați că nu voi mai posta nimic”

Jador a luat o decizie radicală. Adevăratul motiv pentru care artistul va ”dispărea” o bună perioadă de timp din mediul online.
29.03.2024 | 22:56
Jador anunt de ultim moment pentru fanii sai Artistul se retrage din online Sa nu va speriati ca nu voi mai posta nimic
Jador nu va mai posta nimic în online în perioada următoare. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

Jador este unul dintre artiștii cei mai activi pe social media. Comunitatea sa de fani crește de la o zi la alta, iar artistul face tot posibilul pentru a comunica cu ei. Chiar și atunci când a fost plecat în jungla din Republica Dominicană, Jador și-a lăsat conturile sociale pe mâini bune. Însă, acum, acesta a luat o decizie radicală.

Jador nu va mai posta nimic în online

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști. De-a lungul timpului, acesta a știut să se facă plăcut, iar cei de acasă l-au îndrăgit imediat. Pentru că fanii sunt mereu pe primul loc pentru, artistul vrea ca aceștia să afle toate veștile de la el.

ADVERTISEMENT

În urmă cu puțin timp, Jador a făcut un anunț care i-a pus pe gânduri pe urmăritorii lui. Artistul are de gând să renunțe pentru o perioadă la tot ceea ce înseamnă social media. Spre deosebire de dățile trecute, acum nici nu va mai posta.

Fanii nu au știut cum să interpreteze gestul artistului. Jador și-a făcut un obicei din a da astfel de vești. În trecut, a anunțat că va renunța complet la muzică, dar, din fericire, nu s-a ajuns în acel punct.

ADVERTISEMENT

Acum, din păcate, totul pare cât se poate de serios. Fanii care erau obișnuiți să îi lase comentarii în fiecare zi sau să îi aprecieze pozele, vor trebui să renunțe la acest obicei.

Pentru ca cei din online să nu își facă griji sau să creadă că artistul a pățit ceva grav, Jador a vrut să le transmită un mesaj înainte de a ”dispărea” e pe social media. Manelistul le-a spus că nu trebuie să se îngrijoreze, căci totul este bine.

ADVERTISEMENT

”Oameni buni, va urma o perioadă în care nu voi posta nimic. Să nu vă speriați! Totul va fi bine! Să nu va speriați pentru că nu voi mai posta nimic nou în zilele ce urmează.”, a transmis artistul pe Instagram.

Jador este din ce în ce mai implicat în relația cu Oana Ciocan

Anul acesta a fost unul plin de surprize pentru Jador. Deși nu se aștepta, înainte de a pleca la Survivor România All Stars, artistul s-a îndrăgostit până peste cap. Cea care i-a picat cu tronc a fost nimeni alta decât Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Fanii sunt obișnuiți cu relațiile pasagere ale lui Jador, dar, de data asta, totul este mult mai serios. Înainte de a părăsi competiția de la PRO TV, manelistul a cerut-o de soție pe Oana Ciocan, iar momentul a fost unul foarte romantic și emoționant.

Cei doi s-au cunoscut la analizele medicale de dinaintea plecării în Republica Dominicană. A fost dragoste la prima vedere, iar Oana Ciocan a recunoscut în interviurile de până acum că a simțit că Jador este alesul ei.

Oana a intrat deja în familia artistului, semn că totul avansează și este cât se poate de serios. Mama lui Jador a supus-o pe fosta Războinică la câteva teste pentru a vedea dacă este nora potrivită. Până acum, Oana s-a descurcat de minune.

ADVERTISEMENT