Life

Sacrificiul incredibil pe care l-a făcut Jador pentru Oana Ciocan! Ce le-a cerut fanelor de dragul logodnicei

Jador este, cu siguranță, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, iar succesul lui la femei este incontestabil.
19.03.2024 | 16:00
Sacrificiul incredibil pe care la facut Jador pentru Oana Ciocan Ce lea cerut fanelor de dragul logodnicei
Ce a cerut Jador pentru a-și proteja relația cu Oana Ciocan / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Logodit, după ce a fost descalificat de la Survivor, cu Oana Ciocan, Jador a făcut un apel disperat la fenaele sale. Culmea, pare-se, este unul dintre puținii bărbați din showbiz care fac un asemenea ”sacrificiu”.

Ce a cerut Jador pentru a-și proteja relația cu Oana Ciocan

Dacă sunt sau nu geloși în relație, Oana Ciocan și Jador trebuie să lămurească public. Dar, cu siguranță, Jador este foarte atent să nu rănească, vreo secundă, sentimentele logodnicei sale. Iar pentru asta a renunțat la unul dintre ”avantajele” statutului de vedetă.

ADVERTISEMENT

Așa cum deja este de la sine înțeles, artiștii au nenumărate fane. Iar unele dintre acestea sunt de-a dreptul îndrăznețe. Așa că asaltează conturile de socializare ale favoriților cu tot felul de propunei explicite. Iar unele, și mai curajoase, pe lângă propuneri trimit și fotografii.

Desigur, fotografiile nu sunt tip ”buletin”, ci îndrăznețe. Chiar nuduri, care mai de care mai explicite în a-și demonstra disponibilitatea față de artist. Iar acum, după ce ani la rândul s-a bucurat de asemenea ”atacuri”, Jador s-a văzut nevoit să pună capăt obiceiului de a primi – și probabil savura – fotografii cu fanele care îl doresc.

ADVERTISEMENT

”Vă rugăm frumos, nu mai trimiteți… Nu mai trimiteți poze nud pentru că e foarte urât. Nu suportăm să vedem așa ceva”, spunea Jador pe contul său de socializare.

Alături de el, un alt manelist celebru, le implora, la rândul lui, pe fanele lui Jador să renunțe la acest obicei. E adevărat, Nicholas Sax nu părea deranjat că primește nuduri, ba chiar se oferea să primească și ”surplusul” lui Jador.

ADVERTISEMENT

Jador și Oana Ciocan, logodiți cu Biblia, la Survivor

Jador și Oana Ciocan au decis să își oficializeze relația după ce manelistul a fost descalificat de la Survivor. Iar Oana, abia intrată în competiția din care a fost eliminată după 2 săptămâni, a avut surpriza vieții ei. Mai exact, după negocieri aprinse cu producătorii, lui Jador i s-a permis să o vadă în Republica Dominicană.

Față în față cu Oana, Jador a făcut un gest care i-a luat pe toți prin surprindere. A îngenuncheat și a cerut-o pe Războinică de soție, dându-i o Biblie ca dar de logodnă. Desigur, bruneta a acceptat fără să stea prea mult pe gânduri, fiind fericită până peste poate.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, mărturisea ea în show-ul celor de la Pro TV, este nerăbdătoare să devină mamă și își dorește mai mulți copii. Acesta, de altfel, a și fost motivul pentru care a și plecat atât de repede de la Survivor.

De altfel, întorși amândoi în România, Jador și Oana Ciocan sugerează că s-ar fi ”pus pe treabă” când vine vorba de copii. Totuși, în acest moment, chestionat în podcastul lui Jorge, Jador nu crede că ar fi lăsat-o încă însărcinată pe viitoare lui soție.

În schimb, preciza el pentru sursa citată, și-ar dori ca primul copil să fie un băiețel. Și să poarte numele de Avram, referința religioasă fiind una cât se poate de explicită. Între timp ăînsă, rudele celor doi se pregătesc de o nuntă care, probabil, va fi un eveniment grandios.

ADVERTISEMENT
Tags: