Life

Jador anunță că va lua o pauză de la muzică de anul viitor: ”Nu voi mai putea merge la evenimente”

Jador a luat o decizie complet neașteptată. Faimosul cântăreț a anunțat că se retrage din lumea muzicală începând cu anul viitor.
10.10.2023 | 12:59
Jador anunta ca va lua o pauza de la muzica de anul viitor Nu voi mai putea merge la evenimente
Jador anunță că va lua o pauză de la muzică de anul viitor. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Jador a anunțat că va lua o pauză de la muzică de anul viitor. Faimosul manelist nu va mai participa la evenimente și nici la concerte. El va onora însă invitațiile pe care le are până la finele lunii decembrie.

Jador anunță că ia o pauză de la muzică de anul viitor

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști din România. Ultimul an însă a fost unul destul de complicat pentru el. Artistul se confruntă cu o serie de probleme de sănătate, iar acum a luat o decizie drastică.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe platforma TikTok, Jador a anunțat că se retrage din muzică e anul viitor. Astfel începând cu luna ianuarie 2024, acesta nu va mai putea să participe la evenimente. Până atunci însă, acesta pregătește muzică.

Artistul a mai dezvăluit că va cânta până în noaptea de Revelion, iar mai apoi va pleca din țară. Totodată, el le-a mai promis fanilor săi că o să îi informeze cu privire la ceea ce se întâmplă în viața sa.

ADVERTISEMENT

„Salutare oameni care mă iubesc! Am să vă anunț ceva foarte important… de pe 1 ianuarie 2024 nu voi mai putea onora evenimente, nu voi mai putea merge la evenimente. Poate o să vă las niște muzică, pentru că sunt nevoit să plec din țară.

Vreau să vă zic că până de Revelion voi mai putea cânta, în rest eu nu o să mai cânt, așa că cei care vreți să vin la evenimentele voastre până în decembrie sunt disponibil, până la sfârșitul lui decembrie. Vă iubesc! O să aflați tot pe parcurs. Doamne ajută!”, a spus artistul pe platforma TikTok.

ADVERTISEMENT

Ce probleme de sănătate are manelistul

Amintim că au existat numeroase zvonuri legate de problemele de sănătate ale faimosului manelist. Bogdan Mocanu însă, un prieten bun de-al lui Jador, povestea la începutul verii că acesta trebuie să se opereze.

Mai exact, se pare că Jador se confrunta cu o problemă de la esofag până în stomac. Totodată, acesta mai povestea atunci că manelistul avea afectate corzile vocale, drept urmare, avea nevoie de o pauză.

ADVERTISEMENT

„Jador are o problemă de la esofag în jos până în stomac. Nu știu exact din care capăt pleacă problema. Cert este că trebuie să se opereze, asta este cel mai important pentru el. Îi sunt afectate corzile vocale”, povestea acesta, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: