Life

Ana Porgras și Zanni, telenovelă fără sfârșit, la Survivor! Ce spune sora vedetei de la Pro Tv despre relația Faimoșilor

Ana Porgras și Zanni sunt, în această perioadă, în centrul atenției la Survivor România All Stars, iar relația lor pare să fi reînviat.
07.02.2024 | 17:45
Ana Porgras si Zanni telenovela fara sfarsit la Survivor Ce spune sora vedetei de la Pro Tv despre relatia Faimosilor
Ce se întâmplă între Ana Porgras și Zannidache la Survivor România All Stars 2024
ADVERTISEMENT

Ana Porgras și Zanni vor fi în centrul atenției, cel puțin în echipa Faimoșilor, în ediția de miercuri seară. Sentimentele par că au reapărut între ei. La un moment dat, Ana Porgras a anunțat că nu mai are niciun motiv să ”tragă” pentru colegii ei, iar Zanni a început să construiască, discret, un adevărat complot împotriva lui Jador. Cât de mult s-au încins spiritele în jungla din Dominicană și ce spune sora fostei gimnaste despre aceste subiecte?

Apar din nou sentimente între Zanni și Ana Porgras la Survivor România?

Zanni și Ana Porgras au mai atras atenția asupra idilei lor și în 2021, când au participat pentru prima oară la competiția din Dominicană. După terminarea emisiunii, însă, drumurile lor au luat-o pe căi separate, iar gurile rele speculau că Faimoasa s-ar fi folosit de artist pentru a avea voturile publicului.

ADVERTISEMENT

Aflați acum la Survivor România All Stars, ei lasă de înțeles că sunt mai mult decât coechipieri. Iar acest lucru s-a văzut încă de la începutul jocului pentru provizii. Zanni o încurajează cu tandrețe pe fosta gimnastă să nu se dea bătută.

”Am încredere în tine. Ai tot dreptul să ai momentele astea”, îi spune Zanni Anei Porgras în timp ce o vede supărată pe traseu. De altfel, înainte de a se da startul jocului, Ana Porgras răbufnește și spune că nu mai vrea să tragă pentru colegii săi, având în vedere înfrângerile din ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

”Domnul Dan eu vreau să zic doar atât: din momentul ăsta nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta, punct. Nu pot să explic în momentul ăsta ce am pe suflet pentru că nu mă pot calma. În momentul când o să mă calmez o să explic exact de ce, punct”, au fost cuvintele faimoasei.

Zanni, despre Ana Porgras: Suntem unu și același

Cum Faimoșii au pierdut jocul, Războincii au decis să îi destabilizeze și mai mult. Eu au ales-o pe Ana Porgras să le vină în tabără, pentru o noapte. Decizia lor, de înțeles de altfel, a venit după ce au observat că Ana este cea mai bună de la Faimoși.

ADVERTISEMENT

”N-ai cum, o zi, o seară. Mie mi-ar plăcea mult de tot să simt vibe-ul ăsta. Eu sunt curios ce o întreabă, că sigur o iau toți la puricat, la întrebări. Ei au crezut că este vulnerabilă după ce a plâns. Ce au zis? O luăm pe Ana, o mângâiem pe cap și tragem puțin de la ea.

Mă bucur că au ales-o pe Ana. Voiam să fiu eu, dar în schimb mă bucur au ales-o pe Ana. Noi suntem unu și același, ca să înțelegi. Ea o să ia de la ei fix ce trebuie. O să vină să-mi spună mie tot ce s-a întâmplat”, spune Zanni.

ADVERTISEMENT

Alexandra Duli, atac la adresa Anei Porgras

De cum a ajuns la Războinici, Ana Porgras a stârnit invidii. Alexandra Duli a făcut o declarație interesantă despre Faimoasă. Cu o ușoară, dar evidentă, invidie feminină.

”Nu o cunosc pe Ana Porgras prea mult, dar prin minutele pe care le-a petrecut la noi în camp, mie mi se pare că are o latură de a seduce băieții și, cumva, ei sunt așa: ‘O, Ana, Ana‘.  Fără să vrea. Acum, nu știu dacă ei au adus-o pentru placul lor, dar cum mi se dă de înțeles că da”, sunt cuvintele Alexandrei Duli.

De cealaltă parte, Maria Lungu este de părere că băieții din tabăra sa nu l-au ales pe Zanni din cauză că se tem de el. ”Ei nu au vrut să vină Zanni pentru că le lua fața. Mi-ar fi plăcut să vină mai mult Zanni. Îi punea la punct și pe băieți, e mult mai bărbat decât mulți din echipă”.

Pentru a afla, din ”interior” ce se petrece, însă, între Ana Porgras și Zanni, dar și ce simte Faimoasa, FANATIK a contactat-o pe sora brunetei. Iar aceasta, fiind cea mai apropiată persoană de fosta mare gimnastă, a spus totul.

Sora Faimoasei Porgras: ”Ana nu e făcută pentru telenovele”

Ce crezi că s-a întâmplat de a luat decizia să nu mai lupte pentru Faimoși?

– Tot ce se întâmplă acolo mi se pare aiurea. Probabil sunt multe lucruri care nu se dau pe tv și lumea de acasă înțelege fiecare ce vrea.

Ce crezi că a intervenit între Zanni și Jador?

– Nu cred că a intervenit nimic. Doar că Zanni e singurul care vorbește și spune exact ce vede. Atât! Nu cred că Zanni are ceva personal cu Jador! Ana nici atât!

Deci, cumva, Zanni are dreptate în toată nebunia asta?

– Cu siguranță! Iar Ana nu reacționează așa, degeaba!

Și de ce se răsfrânge totul asupra echipei și nu doar pe Jador?

– Pentru că sunt nemâncați și nu se mai pot controla. În condiții normale de trai când nu te înțelegi cu cineva, îl lași în pace! Acolo e diferit.

Crezi că va face echipa doar cu Zanni?

– Nu cred că va face echipa doar cu Zanni. Va face echipă cu cei care vor vrea să tragă pentru echipă. Ana cred că este unul dintre concurenții care a adus printre cele mai multe puncte Faimoșilor. E clar că intenția ei este să ajute echipa. Doar că, așa cum a zis și ea, Survivor nu este doar despre sport. Sunt alții care stau mai bine psihic.

Crezi că va ceda presiunii?

– Posibil. Ana nu este făcută pentru telenovele.

Ce i-ai transmite dacă ai putea? Cum vezi tu lucrurile din afară?

– Să nu mai bage în seamă toate răutățile și să fie atentă la cei care se joacă cu mintea lor.

ADVERTISEMENT