Life

Jador, despre momentul când va deveni tată. Ce a declarat cântărețul

24.11.2020 | 15:59
Jador despre momentul cand va deveni tata Ce a declarat cantaretul
ADVERTISEMENT

Jador este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, iar cariera lui muzicală este în ascensiune. În vârstă de 25 de ani, interpretul de manele a vorbit despre momentul în care va deveni tată și a explicat motivele care stau la baza deciziei sale. 

Jador este cunoscut pentru sinceritatea de care dă dovadă atunci când vorbește despre chestiuni personale, mai ales viața sentimentală. Cântărețul a dezvăluit că nu este pregătit să devină părinte și are un motiv foarte întemeiat, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Artistul provine dintr-o familie destul de mare, însă nu se vede prea curând în ipostaza de tată, vârsta lui fiind una mult prea fragedă.

Jador, despre momentul când va deveni tată. Ce a declarat cântărețul

Jador se bucură de o carieră muzicală de succes la doar 25 de ani și are milioane de fani și vizualizări la melodii pe YouTube. Deși este împlinit în plan profesional, artistul a declarat că este mult prea tânăr pentru a avea copii și că momentul acela este departe.

ADVERTISEMENT

Remus Ionuț Dumitrache, pe numele său real, a dezvăluit motivul pentru care nu vrea acum un copil, deși mama lui îl bate la cap să se grăbească. Cu toate că provine dintr-o familie numeroasă, Jador nu vrea să aibă copii în viitorul apropiat.

Cântărețul consideră că el însuși este un copil și că nu ar avea ce să-l învețe pe cel mic în acest moment. Ideea de a fi tată îi surâde artistului, însă nu este pregătit să treacă prin această experiență la o vârstă atât de fragedă.

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul. Sunt prea copil ca să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ălă, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât și pe mine mă mai scapă asta, că sunt om, așa m-am și afișat, să fie cuminte”, a declarat artistul la Antena Stars.

Interpretul de manele se gândește să fie tată abia la 30 de ani, atunci când va fi suficient de matur pentru a-și asuma o astfel de responsabilitate. Opinia lui n u este pe placul mamei, care este nerăbdătoare să aibă nepoți. Femeia își dorește foarte mult să-și vadă fiul împlinit și să-și întemeieze o familie.

ADVERTISEMENT

„Îmi place lumea asta nouă din care face parte, dar să nu se piardă. Aș vrea să își păstreze echilibrul de acasă. Cea mai mare avere din lume sunt copiii. Casa se dărâmă, banii se duc, dar copii niciodată. Mi-aș dori de la el să-și facă o familie și să-și facă o casă”, a spus mama artistului.

Jador a devenit cunoscut prin intermediul emisiunii „Puterea Dragostei” de pe Kanal D și a ajuns rapid să fie apreciat de fani, mai ales atunci când s-a lansat în muzică. A luptat foarte mult ca să ajungă la un asemenea succes, fiind o fire foarte modestă și sufletistă.

ADVERTISEMENT