Life

Jador e istorie la Survivor! Când vedem eliminarea lui și ce alt Faimos pleacă acasă

Așa cum FANATIK a și anunțat, urmează descalificarea lui Jador de la Survivor România, iar alături de el va mai pleca un Faimos.
27.02.2024 | 12:15
Jador e istorie la Survivor Cand vedem eliminarea lui si ce alt Faimos pleaca acasa
Jador va fi descalificat de la Survivor ROmânia, iar un alt Faimos pleacă și el acasă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Conform Viperele Vesele, săptămâna aceasta este momentul descalificării lui Jador. Alături de el, un alt Faimos, va lua drumul României, eliminat la duel.

Jador e descalificat, iar Faimoșii rămân și mai puțini la Survivor România

Faimoșii reușesc, din nou, să piardă jocul de imunitate de la Survivor România. Și, pe lângă faptul că pierd un om la duel, cei din echipa roșie vor avea parte de o pierdere dublă. Iar Jador va fi descalificat.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, joi, pe 29 februarie, Jador va pleca de la Survivor România. Motivul, pare-se, este legat de decizia Faimoșilor de a mai refuza să joace meciurile împotriva Războinicilor alături de cântărețul de manele. Printre cei mai vocali în excluderea lui Jador este, culmea, chiar cel care vrea să îl nășească, Cătălin Moroșanu.

”Cel mai vocal dintre ei în privința descalificarii lui Jador a fost Moroșanu care a spus producatoarei “Ori noi, ori Jador!”. Pe lângă faptul că, în aceeași zi, Andrei Ciobanu a deschis subiectul cu cei din echipa Faimoșilor despre faptul că în finală câștigătorul va fi desemnat de public, care a cântărit destul de mult pentru această coalizare, un alt motiv a fost decisiv pentru atitudinea lor”, explică Viperele.

ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu, eliminat de la Survivor România

Cătălin Moroșanu pare-se că avea mai multe motive pentru care voia să plece acasă. Unul dintre acestea ar fi cel legat de Gala DFS care va avea loc pe 29 martie, la Baia Mare. Cum el este proprietarul galelor, Cătălin Moroșanu a vrut să se asigure că se va implica așa cum trebuie în organizarea lor.

Doar că, pare-se, Cătălin Moroșanu nu voia să plece acasă așa cum au făcut alți concurenți. Adică printr-o cerere explicită, ca și Culiță Sterp, de exemplu, în sezonul în care au concurat amândoi. Și, probabil, nici nu și-ar fi dorit să fie eliminat de vreun artist – cu excepția lui Zanni-, el având mândria de a fi un sportiv cu nenumărate medalii în spate.

ADVERTISEMENT

După ce Faimoșii pierd jocul de imunitate, Cătălin Moroșanu reușește să tragă sforile, așa cum și-a dorit, la Survivor România. Iar la duel va ajunge cu luptătorul Cătălin Zmărăndescu, colegul său de breaslă. Iar acesta din urmă va câștiga duelul, iar Moro va pleca acasă. Și va rămâne și cu onoarea neștirbită, capabil să se ocupe de Galele lui.

Jador, îndrăgostit de o fostă concurentă de la Survivor România

Jador, așa cum FANATIK a și anunțat, va fi descalificat de la Survivor România All Stars. Iar unul dintre motivele pentru care se va ajunge aici este legat de pasiunea pe care manelistul o are pentru o fostă concurentă. Este vorba, pare-se, de Oana Ciocan.

ADVERTISEMENT

Jador și Oana, din informațiile noastre, se iubesc de o bună bucată de vreme. De altfel, Jador i-a și dedicat câteva versuri fostei Războinice, dar nu a dat, public, mai multe detalii despre ce se petrece între ei. Mai mult chiar, Jador ar fi avut pretenția să îi fie adusă partenera în competiție, lucru care nu s-a petrecut.

ADVERTISEMENT