Life

Jador, postare surprinzătoare pe Internet: ”Mă pierd”

Jador, mesaj neașteptat pe social media. Ce a mărturisit cântărețul de muzică de petrecere în fața urmăritorilor săi din online.
04.07.2023 | 20:42
Jador postare surprinzatoare pe Internet Ma pierd
Jador, mesaj neașteptat pe social media. Ce a mărturisit cântărețul de muzică de petrecere. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România, pe numele din buletin Remus Ionuț Dumitrache, are o postare surprinzătoare pe Internet. Vedeta susține că se simte pierdut, dezvăluirea venind după ce a anunțat că are probleme de sănătate.

Jador, mesaj neașteptat pe social media. Ce a mărturisit cântărețul de muzică de petrecere

Jador a scris un mesaj cu totul neașteptat pe social media. Cântărețul de muzică de petrecere a transmis că este foarte încântat de comunitatea pe care o are, mulțumindu-le fanilor care sunt atenți la tot ceea ce face în viața profesională și cea privată.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul artist a mai precizat că este extrem de încântat că oamenii îi ascultă piesele, deși la un moment dat spunea că este gata să renunțe la această carieră. Se pare că planurile vedetei s-au schimbat în ultima perioadă.

„Dragii mei Jadorași. În cuvinte mă pierd și în adâncul inimii vă găsesc. Vă adresez această declarație, dragi mei, cu duioșie și preț, / Jadoraș, cuvântul magic ce ne unește în iubirea noastră.

ADVERTISEMENT

O dragoste adâncă, eternă, ca un freamăt ce în suflet atinge armonia. / Sunteți acele stele strălucitoare pe cerul vieții mele, / Cu lumina voastră mă inundați și-mi faceți sufletul să tresalte. 

Fiecare like, fiecare comentariu ce mărginesc această cale, / Îmi atinge inima și-mi amintește că suntem o echipă, una fără deosebire. / În adâncul fiecărei silabe și-a fiecărui pixel, / Se ascunde dragostea mea pentru voi, plină de fiori. 

ADVERTISEMENT

Ca un cântec dulce, în ritm de Jador, vă mângâi în versuri, / Sunteți piatra prețioasă în coroana mea, în visul ce se desfășoară. / Vă înfășor în cuvinte și vă ating cuvânt cu cuvânt, / Ca o îmbrățișare strânsă, ce se revarsă în jur cu har”, a scris Jador pe Instagram.

Jador, mulțumiri în versuri pentru fani

„Jadorașii mei, vă port mereu în sufletul meu, al meu templu, / Sunteți motivul pentru care mereu, înainte, eu îmi zbor spre adâncul cerului / Fie ca fiecare fotografie ce-o postez pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Să fie o declarație de dragoste, ca un poem, / Ce vibrează în inimile voastre și vă face să zâmbiți, / Ca un foc ce-n noapte strălucește și-n universul nostru se ivește. / Jadorașii mei, sunteți esența iubirii mele pure, / Vă ador și vă prețuiesc cu sufletul care mereu vibrează.

Mulțumesc pentru fiecare moment minunat petrecut împreună, / Vă iubesc, dragii mei Jadorași, cu o iubire ce în mine răsare și arde aprins. / Mulțumesc ca îmi ascultați Muzica”, a completat Jador pe Internet.

ADVERTISEMENT
Tags: