Life

Jador, ridicat de jandarmi la finalul unui concert. Cântărețul, dezamăgit: “Ce înseamnă asta?”

Jador a fost ridicat de jandarmi la finalul unui concert susținut seara trecută. Interpretul de manele, dezamăgit de cele întâmplate.
02.05.2023 | 15:27
Jador ridicat de jandarmi la finalul unui concert Cantaretul dezamagit Ce inseamna asta
Jador, ridicat de jandarmi după un concert. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador a fost ridicat de jandarmi după ce a susținut un concert. Cântărețul a fost filmat și a distribuit videoclipul pe rețelele de socializare, acolo unde fanii au putut vedea întâmplarea.

Jador, ridicat de jandarmi după un concert. Cum s-a întâmplat

Seara trecută, interpretul de manele a susținut un concert la Deva, unde au fost prezente foarte multe persoane, însă lucrurile s-au terminat în mod neașteptat, deoarece cântărețul a fost ridicat de jandarmi.

ADVERTISEMENT

Jador își iubește foarte mult fanii și încearcă să facă poze cu aceștia la finalul concertelor, așa cum a procedat și de data aceasta. După concertul de aseară, artistul se afla pe o mașină și voia să facă poze cu cei care au venit să-i asculte muzica.

În acel moment, mai mulți jandarmi au venit la el, l-au tras de mâini și de picioare. Artistul a căzut de pe mașină, iar aceștia l-au ridicat forțat de acolo. Din păcate, cântărețul nu a mai reușit să facă poze, așa cum și-ar fi dorit.

ADVERTISEMENT

Momentul a fost postat de Jador în mediul online, alături de un mesaj, dezamăgit de ceea ce i s-a întâmplat. “Ce înseamnă asta? Nu pot face poze cu oamenii mei? Vă iubesc oricum! Oamenii mei din Deva!”, a spus Jador pe Instastory.

Jador concert
Jador, luat de jandarmi după concertul din Deva. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Cum a plecat cântărețul de la un concert cu mașina poliției

Acum ceva timp, Jador a mai fost implicat într-un incident cu oamenii legii. La un moment dat, în vara lui 2022, cântărețul s-a întors de la un concert în mașina poliției.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a întâmplat nu pentru că interpretul ar fi făcut ceva ilegal, ci pentru faptul că avea nevoie de ajutor în timp ce era asaltat de mulțimea de oameni.

Din moment ce este atât de iubit de fani, Jador are momente în care nu poate face față numărului mare de admiratori care vin să se bucure de muzica lui. În această situație, a fost ajutat de poliție.

ADVERTISEMENT

Sute de persoane își doreau să interacționeze cu îndrăgitul interpret, însă acest lucru nu era posibil. “În mașina poliției sunt. Nici nu pot să ies afară, uitați și voi”, a spus Jador pe rețelele sociale, acolo unde le-a arătat fanilor câți oameni îl așteptau.

ADVERTISEMENT
Tags: