Life

Jador și-a spus părerea sinceră despre Smiley. Ce caracterizare ieșită din comun i-a făcut

Jador și-a exprimat gândurile legat de Smiley și cariera pe care o are fostul component al trupei Simplu. Manelistul l-a analizat pe juratul de la SuperStar.
30.06.2022 | 19:58
Jador sia spus parerea sincera despre Smiley Ce caracterizare iesita din comun ia facut
Jador, gânduri sincere despre Smiley. Ce spune despre artist. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România și de la Puterea Dragostei și-a spus părerea despre iubitul Ginei Pistol. Fostul participant de la Kanal D i-a făcut o caracterizare ieșită din comun în cadrul unui podcast.

Jador, gânduri sincere despre Smiley. Ce spune despre artist

Jador are numai gânduri sincere despre Smiley, care este unul dintre cei mai apreciați muzicieni și oameni de televiziune. Manelistul are numai cuvinte de laudă la adresa prezentatorului de la Românii au talent.

ADVERTISEMENT

Întrebat care este definiția artistului român, fostul concurent de la Splash! Vedete la apă l-a adus în discuție pe juratul de la SuperStar căruia i-a făcut o caracterizare la care nimeni, cu siguranță, nu se aștepta.

„Smiley cântă pe scene, unde e de neatins. Eu sunt pe scene unde sunt de atins. Sunt tangibil. Smiley e intangibil”, a spus Jador în podcastul Aproximativ discuții de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Ok, bun, e cea mai corectă definiție pe care a putut să o dea cineva la statutul de artist”, a completat Gojira.

În același interviu artistul a lăsat de înțeles că nu este afectat de faptul că este numit lăutar. În plus, vedeta știe că interpreteze mai multe stiluri, printre care se numără și muzica populară.

ADVERTISEMENT

Jador, între carieră și viața de familie

Jador și-a început cariera în urmă cu foarte mulți ani, prima piesă fiind înregistrată imediat după ce a absolvit liceul. Mai târziu, avea să fie recunoscut datorită emisiunii matrimoniale Puterea Dragostei unde s-a iubit cu Ella Tina și Simina Loica.

A avut mai multe relații sentimentale, dar inima lui a rămas la prima dragoste, Georgiana, femeia pentru care ar vrea să se cumințească și să se așeze la casa lui. Cântărețul își dorește să se însoare cu frumoasa brunetă.

ADVERTISEMENT

„Există o fată, Neagra. Nu e momentul de nuntă. E iubita mea. Am și eu o iubită. Tătic, de abia aștept. Doar că nu e momentul, trebuie să-mi ajut familia”, declara artistul în urmă cu câteva luni, scrie spynews.ro.

ADVERTISEMENT