Life

Jador și Pepe au dat marea lovitură. Noua colaborare este un succes garantat pentru artiști

21.11.2020 | 10:26
Jador si Pepe au dat marea lovitura Noua colaborare este un succes garantat pentru artisti
ADVERTISEMENT

Jador a bifat în ultima perioadă mai multe colaborări de succes cu Carmen de la Sălciua, Alex Velea sau Ruby, de aceasta semnând o nouă piesă cu Pepe. Cei doi artiști au lansat o melodie care se anunță un succes garantat pe plan muzical.

Multe dintre hit-uri cântate de fostul concurent de la „Puterea Dragostei” sunt scrise chiar de tatăl lui Pepe, Ion Pascu, așadar este de înțeles de unde a plecat colaborarea dintre cântăreți. Dezvăluirea a fost făcută recent în emisiunea online a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Melodia cântată de Jador și Pepe (Ionuț Pascu) se numește „Lolita” și a strâns în numai 14 ore de la lansare numeroase aprecieri și mesaje. În momentul de față piesa are peste 238.000 de vizualizări și a urcat până pe locul 19 pe Youtube.

Jador, o nouă colaboare de succes. Pepe este artistul cu care cântă

Piesa de dragoste a fost lansară sub labelul independent al lui Alex Velea, Golden Boy Society, cu care Jador colaborează de ceva timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, melodia se anunță un succes garantat, fiind de așteptat ca în următoarele ore să urce și mai mult în topurile muzicale. Jador este unul dintre cei mai iubiți maneliști și orice piesă scoate este ascultă de fani la nesfârșit.

„I s-a îndeplinit visul lui Jador de a cânta cu Pepe”, „Ce îmi place vibe-ul lui Pepe?”, „Hai cu focul ăla latino” sau „Jador îți stă mai bine pe latino decât pe manele”, sunt câteva dintre comentariile de pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT

Jador, pe numele din buletin Ionuț Remus Dumitrache, a mărturisit că se îndrăgostește foarte ușor, de aici fiind de înțeles și motivul pentru care multe dintre melodiile sale sunt de dragoste, de tristețe sau de dor.

„Sunt iubăreț rău. Mai iubăreț ca nimeni nu ai să vezi niciodată. De asta mă cheamă Jador, că mă îndrăgostesc ușor”, a declarat la un moment dat fostul participant al show-ului matrimonial de la Kanal D, care a ajuns să fie extrem de apreciat în muzică.

ADVERTISEMENT

Jador a devenit cunoscut după participarea la „Puterea Dragostei”, emisiunea fiind rampa sa de lansare în industria din care câștigă acum bani frumoși. Manelistul este mândru de realizările sale, mai ales că nu se aștepta să ajungă atât de departe.

ADVERTISEMENT
Tags: