Life

Jador și Pepe au dat marea lovitură. Noua colaborare este un succes garantat pentru artiști

21.11.2020 | 10:26
Jador si Pepe au dat marea lovitura Noua colaborare este un succes garantat pentru artisti
ADVERTISEMENT

Jador a bifat în ultima perioadă mai multe colaborări de succes cu Carmen de la Sălciua, Alex Velea sau Ruby, de aceasta semnând o nouă piesă cu Pepe. Cei doi artiști au lansat o melodie care se anunță un succes garantat pe plan muzical.

Multe dintre hit-uri cântate de fostul concurent de la „Puterea Dragostei” sunt scrise chiar de tatăl lui Pepe, Ion Pascu, așadar este de înțeles de unde a plecat colaborarea dintre cântăreți. Dezvăluirea a fost făcută recent în emisiunea online a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Melodia cântată de Jador și Pepe (Ionuț Pascu) se numește „Lolita” și a strâns în numai 14 ore de la lansare numeroase aprecieri și mesaje. În momentul de față piesa are peste 238.000 de vizualizări și a urcat până pe locul 19 pe Youtube.

Jador, o nouă colaboare de succes. Pepe este artistul cu care cântă

Piesa de dragoste a fost lansară sub labelul independent al lui Alex Velea, Golden Boy Society, cu care Jador colaborează de ceva timp.

ADVERTISEMENT

De asemenea, melodia se anunță un succes garantat, fiind de așteptat ca în următoarele ore să urce și mai mult în topurile muzicale. Jador este unul dintre cei mai iubiți maneliști și orice piesă scoate este ascultă de fani la nesfârșit.

„I s-a îndeplinit visul lui Jador de a cânta cu Pepe”, „Ce îmi place vibe-ul lui Pepe?”, „Hai cu focul ăla latino” sau „Jador îți stă mai bine pe latino decât pe manele”, sunt câteva dintre comentariile de pe canalul de Youtube.

ADVERTISEMENT

Jador, pe numele din buletin Ionuț Remus Dumitrache, a mărturisit că se îndrăgostește foarte ușor, de aici fiind de înțeles și motivul pentru care multe dintre melodiile sale sunt de dragoste, de tristețe sau de dor.

„Sunt iubăreț rău. Mai iubăreț ca nimeni nu ai să vezi niciodată. De asta mă cheamă Jador, că mă îndrăgostesc ușor”, a declarat la un moment dat fostul participant al show-ului matrimonial de la Kanal D, care a ajuns să fie extrem de apreciat în muzică.

ADVERTISEMENT

Jador a devenit cunoscut după participarea la „Puterea Dragostei”, emisiunea fiind rampa sa de lansare în industria din care câștigă acum bani frumoși. Manelistul este mândru de realizările sale, mai ales că nu se aștepta să ajungă atât de departe.

ADVERTISEMENT
Tags:
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu...
Ucrainenii au făcut prăpăd cu o singură rachetă HIMARS. Două camioane, pline cu soldaţi ruşi, făcute una cu pământul dintr-un singur foc
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
PUTIN A PLECAT DIN ȚARĂ! Unde s-a dus președintele Rusiei
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Schimbare istorică în muzică. Un mare HIT a fost detronat
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!