Life

Jador, surprins alături de noua iubită? S-a sărutat cu o blondă misterioasă. Foto

25.11.2020 | 07:29
Jador surprins alaturi de noua iubita Sa sarutat cu o blonda misterioasa Foto
Jador, surprins alături de noua iubită? S-a sărutat cu o blondă misterioasă. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Jador este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți din România la momentul actual. Cu o carieră muzicală de succes și multe colaborări cu artiști români, se pare că Jador are noroc și în viața sentimentală. Recent, cântărețul a fost surprins sărutându-se cu o blondă misterioasă. 

Jador le-a dezamăgit pe domnișoarele care îl urmăresc în mediul online, care s-au întristat în momentul în care acesta a fost surprins în tandrețuri alături de o blondă.

ADVERTISEMENT

Interpretul de manele nu s-a afișat niciodată cu o iubită în mod oficial, așa că fanii au fost surprinși atunci când au văzut postarea cu pricina.

Jador, surprins alături de noua iubită? S-a sărutat cu o blondă misterioasă

Jador este apreciat de milioane de fani din România, dar și din afara țării. A devenit cunoscut datorită show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, după care s-a lansat în muzică, ajungând rapid la inima domnișoarelor.

ADVERTISEMENT

Cu toate că aspectul fizic reprezintă un mare avantaj, artistul nu a avut relații sentimentale de durată. Singura fată pe care a iubit-o cu adevărat este Georgiana, după cum a menționat la un moment dat.

Seara trecută, Jador a postat pe Instagram un clip video în care se sărută cu o blondă a cărei față nu o putem vedea și pe care o prezintă drept sora lui, fără a da mai multe detalii. După aceea, artistul postează capturi de ecran cu mesaje de la fanele care suferă că în viața lui există cineva.

ADVERTISEMENT
Jador
Jador are o nouă iubită? Sursa foto: Instagram

Jador nu a declarat nimic oficial despre o posibilă relație amoroasă, iar fanii se întreabă dacă, într-adevăr, cântărețul este într-o relație.

Când vrea Jador să aibă copii

Jador este o persoană sinceră atunci când vine vorba de viața lui sentimentală și a declarat că nu-și dorește copii în acest moment, având doar 25 de ani. După vârsta de 30 de ani va lua în calcul întemeierea unei familii.

ADVERTISEMENT

Deși mama lui îl presează constant că vrea nepoți cât mai repede, Jador nu cedează și este dispus să mai „copilărească” câțiva ani.

„Îmi doresc rău copii, doar că nu e momentul. Sunt prea copil ca să am copil. Ce să-l educ eu pe copilul ălă, dacă eu sunt copil? Ce să-i spun: hai să facem muzică? Trebuie să-l învăț să nu vorbească urât și pe mine mă mai scapă asta, că sunt om, așa m-am și afișat, să fie cuminte”, a spus artistul în cadrul unei emisiuni.

ADVERTISEMENT
Tags: