Life

Jador, surprins cu nepoata unei celebre cântărețe de la noi. Manelistul nu pierde vremea deloc

18.05.2021 | 11:02
Jador surprins cu nepoata unei celebre cantarete de la noi Manelistul nu pierde vremea deloc
ADVERTISEMENT

Jador a petrecut momente de neuitat alături de nepoata Elenei Merișoreanu, manelistul și tânăra profitând din plin de ridicarea restricțiilor din pandemie. 

Fostul concurent de la Survivor România a dat-o uitării pe Georgiana Elisei, despre care spunea că este femeia vieții sale. După ce a declarat că nu mai sunt împreună, Ionuț Dumitrache pare să se fi reorientat rapid către o altă domnișoară.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a postat o imagine cu o frumoasă brunetă pe nume Beatrice Păun, nimeni alta decât nepoata Elenei Merișoreanu. Acesta a petrecut cu familia interpretei de muzică populară, iar la distracție a participat și fratele lui Beatrice, Richard.

Jador s-a distrat cu nepoata Elenei Merișoreanu. Sunt sau nu împreună?

La scurt timp după ce Jador s-a afișat cu Beatrice, fanii l-au întrebat cine e tânăra. Artistul a șters imediat poza cu ea, ceea ce a început să alimenteze zvonurile că ar fi noua lui parteneră de viață.

ADVERTISEMENT

În anumite cadre apare și bunica brunetei, Elena Merișoreanu, față de care manelistul are un respect imens.

Alăturarea celor doi i-a surprins pe toți, căci nimeni nu ar fi bănuit că Jador se știe atât de bine cu familia folcloristei. Muzicianul nu a oferit încă nicio declarație cu privire la natura relației cu Beatrice, păstrând misterul asupra legăturii lor.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil cei doi sunt foarte buni prieteni sau, cine știe, poate o vom vedea pe Beatrice într-un viitor proiect muzical al cântărețului.

jador nepoata elenei merișoreanu
Beatrice Păun este nepoata Elenei Merișoreanu. Foto: Instagram
jador
Jador, extrem de fericit alături de nepoata Elenei Merișoreanu. Foto: Instagram

Manelistul, lăsat cu ochii-n soare de Georgiana Elisei

Fostul concurent de la Survivor, scos din joc pe motive medicale, a sperat ca la întoarcerea în România să reia relația cu Georgiana. În primele zile după ce a ajuns în țară, Jador părea extrem de fericit și spunea că are gânduri de însurătoare.

ADVERTISEMENT

Ceva s-a întâmplat între el și Georgiana, căci recent acesta a spus că nu mai e nimic între ei, fără să dea explicații în plus despre acest lucru.

Cea care a pus capăt relației a fost tânăra, care nu i-a oferit nicio explicație manelistului, după cum a spus chiar el public.

„Sunt singur! Gata! Dar nu stiu de ce. Mi-a dat mesaj că e gata, și mie și prietenilor mei. Chiar am încercat să fiu cel mai cuminte posibil. Nu mai vreau să mă însor, gata.

Vreau să golănesc. Vreau o fată cuminte. Nu știu ce are Negruța! Măcar să îmi explice…”, a declarat Jador, potrivit Kanal D.

 

ADVERTISEMENT