Life

Jador, veste tristă pentru fanii săi! Nu se va mai întoarce la Puterea Dragostei: „Acolo e stres, toată lumea dă în tine”

14.05.2020 | 14:09
Jador veste trista pentru fanii sai Nu se va mai intoarce la Puterea Dragostei Acolo e stres toata lumea da in tine
Jador nu mai vrea să audă de Puterea Dragostei. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Chiar dacă este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei și știe că ar avea cele mai mari șanse să câștige marele premiu de 10.000 de euro, Jador a decis să nu se mai întoarcă niciodată în competiție. Anunțul a fost făcut chiar de el, prin intermediul rețelelor de socializare, unde comunică frecvent cu toți cei care îi urmăresc activitatea.

Jador nu mai vrea să participe la Puterea Dragostei

Cât despre motivele care l-au determinat să refuze o nouă participare în emisiunea difuzată de Kanal D, manelistul susține că vrea să se concentreze pe carieră, mai ales că se bucură deja de succes.

ADVERTISEMENT

Videoclipurile sale au ajuns numărul unu în topul vizualizărilor pe Youtube, depășind chiar și nume grele ale genului, precum Nicolae Guță sau Florin Salam.

Jador recunoaște, însă, că Puterea Dragostei va rămâne mereu în sufletul său, având în vedere că acest proiect i-a adus celebritatea la care visa încă de la o vârstă fragedă. Deși nu s-ar mai „lua la trântă” cu ceilalți concurenți, ar fi dispus să intre în direct, din când în când.

ADVERTISEMENT

Ce a spus manelistul când s-a pus problema revenirii sale în competiție

Eu niciodată n-o să mai calc în casa ”Puterea Dragostei” pentru că nu mai am ce să fac acolo. Știu că dacă mă duc sunt șansele cele mai mari să câștig, acum e altfel la mine, dar nu mai am timp, prefer să stau acasă, să stau liniștit.

Acolo e cu stres, frate, toată lumea dă în tine, zice că ai făcut aia, că ți-ai bătut joc, că ai făcut așa și nu e chiar așa… Si vă dau un exemplu, dacă Ella plânge în emisiune, lumea mă blamează pe mine că uite, faci fata să sufere.

ADVERTISEMENT

Și poate am simțit eu să fac, nu e pentru mine, frate, nu vreau să fiu cu ea. Dar lumea nu înțelege, unii oameni, alții înțeleg că vreau altă gagică… Nici ea nu e de judecat că plânge, dar… în emisiune nu vreau să mă mai întorc.

Eu, sincer, nu mai vreau să aud de Puterea Dragostei. Eu respect mult emisiunea aia, de asta mai și intru în direct. Intru în direct din cauză că respect emisiunea. O mare parte din ceea ce sunt, sunt datorită acelei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Dar eu nu aș intra, dacă m-ar suna n-aș mai răspunde. Acum sunt ok, îmi văd de munca mea , am și eu visele mele, de mic copil am visat la anumite lucruri… nu mai vreau să aud de emisiune”, a dezvăluit Jador în live-ul realizat pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT